02 Ocak, 2006

ABANT GEZİSİNDEN

Bu kadar kar manzarası yeter dediğinizi duyar gibi oluyorum. Ama bu tarz yerlere kar çok yakışıyor bana göre. Apayrı bir güzellik.Abant yazın da güzel ama kış ta çok yakışmış. Birgün blog arkadaşları olarak incecikten yağan bir kar eşliğinde Abant'ta buluşma dileği de benim için bu yılın ilk dileklerinden olsun.Sevgiyle ve hoşçakalın.

9 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Akcahan; Her mevsimin ayrı güzelliği var, tüm saflığı ve temizliği ile kar bambaşka bir güzellik. Manzaralar çok güzel.En kısa zamanda normale dönüp bu güzellikleri kendinin fotoğraflaması dileğiyle,

Tuhfe dedi ki...

Fotoğraflara bayıldım. Çoook güzel. Biz de abanta gitmiştik bir kaç sene önce, güzel bir yer. Ben de orada buluşma dileğine evet diyorum. Ben gelirim seve seve oraya.

Serra dedi ki...

Ya ben kisin gelemem, gelmisken once bir yazin gitsek hani onden, bir de kisin kar yagarken sizler gitseniz?
Alicim nasil oldu Semanur?

Adsız dedi ki...

kış manzaraları gerçekten çok güzel bayıldım..

Berrin dedi ki...

Bu ne güzellik bu ne huzur.. Bakakaldım.. En kısa zamanda ziyaret etmeye de karar verdim. Paylaştığın için teşekkürler ve yeni yılın kutlu olsun :)
Sevgiler..

Hülya YILMAZ dedi ki...

Abant zaten güzel. Karlı Abant da bir başka güzel.
Semanur'cum, Abant'ta toplanma çok iyi fikir.
Ben de sayfama 2006'nın ilk gününde Abant'tan fotolar koydum...

Adsız dedi ki...

Ne kadar güzel manzara resimleri bunlar..Ben her mevsimin ayrı bir güzelliği olduğunu düşünüp ona göre yaşamayı seviyorum. Yağan karın ardından gelen trafik/ulaşım çilesini sevmiyorum ama kar yağmasını çok istiyorum. Şimdi bu resimleri görünce Abantta yada Uludağ da olmak istedim ya ahh ahhh. Ayrıca Abantta buluşma fikri de çok güzel. İnşallah gerçek olur :)
Sevgiler,

ev perisi;) dedi ki...

Bu yıl bizi kar manzarasına doyurdun sevgili Semanur! objektifine sağlık...

ruchan dedi ki...

Harika görüntüler , bende hep abantta gitmek isterim ama hala kısmet olmadı... İnşallah bu kış bitmeden bir haftasonu gitmeyi düşünüyoruz , bakalım bu sene kısmet olcak mı ? Resimleri görünce daha da çok gitmek istedim valla...
Bu arada bayramınız kutlu olsun...
Sevgilerimle:)