16 Ocak, 2006

MERHABA


11 günlük bir aradan sonra hepinize merhabalar arkadaşlar. Bayramınız güzel geçmiştir inşallah. Biz Bursa'dan başlayıp, Sivas'ta biten bir seyahatten bu gece döndük. Çok iyiydi herşey. Bursa'yı bir yarım gün gezdikten sonra İnegöl Oylat'a gittik. Biz ordayken kar yağdı. Manzara çok hoştu doğrusu. Arefe günü Maraştaydık. Bayramın 3. günü sabah çıktık. Sivas'ta bayram çok canlıydı her zaman ki gibi. Hepinizi özledim. Bayram da yurt dışında olan arkadaşlar bir bir geçti kalbimden. Her gününüz bayram muştusu ile dolsun, mutluluklar hepinizin olsun. Muhabbetle.

9 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Hoşgeldin Akçahan; Seyahatin iyi geçmesine çok sevindim, sağ salim dönmeniz de harika. Bayram trafiğinden hep korkarım. Sadece Maraş'da olacaksınız sanıyordum, kısa da olsa tüm akrabalar ziyaret edilmiş oh ne güzel olmuş. Oylatı ben de merak ediyorum. Adana'dan kaplıcaya gidiyorlar. Kaplıca yaşım gelince düşüneceğim:)) Nice mutlu tatillere canım.

akçahan dedi ki...

Sevgili Nazlı, gençlerde geliyor, Oylat güzel bir yer. Yaşlanmayı bekleme bence, kış için bu tarz yerler hoş oluyor. Biz Kızılcahamam Patalya'ya da gidiyoruz, soğuksu milli parkın içinde 5 yıldızlı bir otel.Alicim Oylatı ben de Bursa'yı çok sevdiğim için burayı tercih ettik.Sevgiler canımm.

Serra dedi ki...

Hosgeldin Semanur. Gezi anilarini islerini toparlayinca bekliyoruz. Guzel bir tatil gecirmenize cok sevindim. alicim de mutlu olmus, bayramlar herkese yariyor. Insan farkinda olmuyor ama sevenlerini/sevdiklerini gormek moral ve guc kaynagi.

Adsız dedi ki...

Hoş geldin Semanur. Tatilinizin güzel geçmesine ve kazasız belasız geri dönmenize çok sevindim.
Sevgiler,

cirkin ordek dedi ki...

Hosgeldin akcahan
demek Bursayada gittiniz ne guzel benim memleket :) kolyen cok hos olmus eline saglik gule gule kullan...

Tuhfe dedi ki...

Hosgeldiniz Semanur. Bizleri de aklindan gecirdigin icin sagol, cok dusuncelisin. Artik fotograflarini bekleriz...

Sevgiler

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
Hoş geldin, iyi bir tatil olmuş, senin için sevindim. Nice bayramlar yaşaman dileği ile,
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

hosgeldın Semanur.sevgıler

ev perisi;) dedi ki...

Hoşgeldin sevgili Semanur; Bayramının güzel geçtiğine sevindim...
Öpüyorum...