18 Şubat, 2006

AYŞE'NİN CİCİLERİNDEN

Ayşe'nin cicilerinden bir kısmını paylaşmak istedim. Aşağıdaki de dahil bir çoğu Tunus işi. Bunda ailenin çocuklarına en çok örgü yapan kardeşimin rahatsızlığının etkisi büyük elbette. Herhangi bir modeli yapmak isteyen olursa ayrıntılı bilgi verebilirim.
Bu hafta sonu tatil yapmak ya da dinlenmek kısmet olmayacak bize. Zira çalıştığım yerde değişen kanunlardan dolayı bilgilendirme amaçlı seminer var.Bugün işteydim, yarın sabah yine gideceğim. Arkadaşlara bazı noktaları da buradan kısaca aktarsam diyorum. Serra'cığım Ali'ye blog işin latifesi. O sizlerle kontak kurmaktan, sevgili teyzelerinin iltifatlarını öğrenmekten hoşlandı. Hepinize teşekkürler. Şennur Teyze, Serra Abla... Candan'cım seni bilmez mi gelin adayı şartlarını taşıyan bir Abla olarak. Abla derken bizim Ali'nin etraftaki genç kızlardan bahisle " Anne falan ablamla evlensem olur mu" ları meşhurdur.Hepinize sevgilerimizle...
Ayşe'nin annesi örmüştü bunu. Düz örgü, renkler çok cici. Diğerlerinin hemen hepsini teyzesi örmüştü. Ben de teyzesiyim ama, ördüğüm birşeyi yok. Ailede yeterince ören zevat olduğundan bana satın almak düşer .



Bu da Tunus işi.Yukarda da ön kısmı yer almakta.

Civcivli yelek, Tunus işi yapılmıştı. Civcivler sakallı olarak isimlendirilen ip kullanılarak aynı zamanda yapılıyor. Üstte arka kısmı yer almakta.
Mavi süeterin yaka ve kolları tığla sonradan yapıldı.
Kırmızı beyaz hırkası boyundan başlama. Altına kırmızı düz örgü pantolon, kırmızı şapka ve kırmızı patikleri olan bir takım. Büyültülmüş görüntüler için üzerlerine tıklanabilir.

17 yorum:

Serra dedi ki...

Ben ayip olmazsa baska birsey sprsam, orguyle ilgili degil. Bazi hirka/yeleklerin altindaki yavruagzi dantel yatak ortusu di mi? Onu ne zaman gorecegiz blogunda Semanur? herkes bildigi isi soracak tabi. :))

Adsız dedi ki...

Tek kelimeyle hepsine bayıldım;favoriler civcivli ve tunus işi ev desenli olan:)))İşte kolay gelsin:)))

ev perisi;) dedi ki...

Cicilere bayıldım...
En çok da civcivli olana...
Sevgili Semanur; pastamın taririni verdim bilgilerine arzolunur...
sevgiler...

Hülya YILMAZ dedi ki...

hepsi de çok güzeller. siz tüm kardeşler beceriklisiniz demek ki...

Adsız dedi ki...

cok sirinler. Yapanin ellerine saglik...

Adsız dedi ki...

Ay Semanur hangisini inceliyeceğimi şaşırdım ,çok güzeller!Baklava dilimli olan tunus işi yelekteki,baklava diliminin ortasındaki renkli top top kısımlar varya sonramı işleniyor iğne ile ?
Tunus işi bir şey öreyim diyorum bu ara ,yeğenime bu yelekten yapabilirim

NAZLICA dedi ki...

Semanurcuğum; hepsi birbirinden güzel, ayıramadım en güzeli hangisi diye. Hele içindeki ile bütünleşince harika olacak.Yapanların ellerine sağlık canım.

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
Hepsi çok tatlı ama evli yeleğe bayıldım. Sana,Allah kuvvet versin, kendini çok yorma emi...
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

selamlar 4. KÜLTÜREL HEDİYELİK EŞYA TASARIM YARIŞMASI ile ilgili bir duyuru koydum bloguma ilgilenirseniz bi bakın derim.
sevgiler bye

Adsız dedi ki...

bu arada yeleklerde harika vallahi.
ellerinize sağlık. sevgiler bye :)

Adsız dedi ki...

Ben hepsini çok beğendim. Süper gerçekten.
Ben de siteye bebek yelekleri ekleyecektim. Resimlerin boyutlarını küçültme işlemini yetiştiremediğimden haftasonu ekleyemedim. Benim ekleyeceklerim seninkilerin yanında devede kulak kalacak galiba :) Bu bebek yeleklerini yapanların ellerine sağlık diyorum :)
Sevgiler,

akçahan dedi ki...

İlginizden ve inceliğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Cicilerin arka planında gözüken dantel seccade. Onu daha sonra ekleyeceğim kısmetse. Nalan, baklava dilimlerinin içinde yer alan nakışlar sonradan yapılıyor.Sevgilerimle.

rana dedi ki...

ben bunlara bayıldım. Tebrik ediyorum emeği geçen herkesi..

Adsız dedi ki...

best regards, nice info Used bmw car parts price lists Barnes and noble tax buy provigil in india Oversized plush area rugs Ativan description Small boobs honey blonde hot peeing douch direct email contact of femaole directors in germany print ready business cards http://www.beating-rosacea-vascular-ocular-and-acne-forms.info http://www.what-is-protonix.info/Information-on-drug-protonix.html Permanent best hair removal products john deere riding toy

Adsız dedi ki...

yeleklerın örneklerıne bayıldım ellerınıze saglık yegenım olacak ona model arıyordum sayenızde buldum teşkler en çok civcivli yelek hoşuma gıttı mutlaka yapacagım

nurgül dedi ki...

elleriniz dert görmesin hepsi çok güzeller yeğenim olacak bende yapmak istiyorum ama tunus işini hiç yapmadım baklava dilimli olanı açıklamalı anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...

selamlar arkadaşım tesadüfen girdim sayfana iyikide girmişim harika bebek yeleği örnekler var hepsini çaldım kaçıyom zamanla ördükçe sayfama koyucam paylaşımın için teşekkürler sevgiler
nurunhobileri.blogcu.com