17 Mart, 2006

GÖNÜL MUMU



Aslında bugünlerde bloguma birşeyler ekleyemem diye düşünmüştüm. Zira, geçtiğimiz hafta sonu rahatsızlandım, bu hafta evde, ilaçlarımı kullanıp, iyileşmeyi bekledim. Bugün kendimi daha iyi hissedip, ateşim de yükselmeyince, çok beğendiğim bir yatak takımını paylaşmak istedim. Özellikle çeyiz hazırlayan arkadaşlara hitap edeceğini sanıyorum.

Ben bu takıma, gönül mumu ismini vermek istedim. Çeyiz yapılan kişinin tüm itirazlarına rağmen, bu işleri özene-bezene hazırlamak ancak gönüldeki sevgi mumu, sevgi ışığla mümkün olabilir diye düşünüyorum. Kızkardeşlerime geç kalmış bir teşekkürü, huzurunuzda ederken, hepinize güzel bir gün diliyorum. Hoşçakalın.

17 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Akçahan; Geçmiş olsun canım. Bu aralar hastalıklar arttı, aman kendine iyi bak. Gönül mumun hiç sönmesin, kardeşinin de ellerine sağlık canım. Ne gönlü zengin bir kardeş o. Ben de istiyorummmm:)))Öpüyorum ikinizi de.

ev perisi;) dedi ki...

Tabirin hakikaten caiz olmuş semanurcuğum!
kardeşlerinin emeklerine sağlık...
çok zarif ve göz dolduran bir örnek olmuş...
huzurlu hafta sonları diliyorum...

Safran dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun Semanur, üzüldüm okuyunca rahatsızlandığını :(... Nekahat dönemidir, hemen ayaklanma istersen, biraz daha istirahat et lütfen...Kardeşinin de ellerine sağlık, bu işlerden hoşlanan ve yapan biri olarak bilirim çok büyük göz nuru var o takımda...İkinize de sevgiler...

Adsız dedi ki...

sevgili Semanurum gecmıs olsun.Allah sıfa versın.baharla kıs arası hastalıkların cogaldıgı gunler.Bu örnekte cok güzel ve sevdigim bir örnek ablam bu örnekten Tubaya mutfak takımı yaptırmıs sımdıde masanın orta dantelını yapıyor.ıyı gunlerde kullan.Saglık ve sevgıyle kal...

Adsız dedi ki...

sevgili Semanurum gecmıs olsun.Allah sıfa versın.baharla kıs arası hastalıkların cogaldıgı gunler.Bu örnekte cok güzel ve sevdigim bir örnek ablam bu örnekten Tubaya mutfak takımı yaptırmıs sımdıde masanın orta dantelını yapıyor.ıyı gunlerde kullan.Saglık ve sevgıyle kal...

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Semanur.Kardeşinizin ellerine sağlık,çok hoş görünüyor.

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Semanur umarım şimdi iyisinizdir.Harika ve çok zevkli bir takım kardeşlerinizin ellerine sağlık.Tarafımdan selamlarla:)Beni de kardeş olarak kabul edermisiniz:)))pek becerikli değilimdir ama eğlenceli tarafı hallederiz yani:)Sevgilerimle:)

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
Öncelikle geçmiş olsun, kendine dikkat etmiyorsun:( yoruyorsun, canım benim senin de işin zor, Allah güç kuvvet, sağlık versin.
Herkesin gönlündeki mum hep sevgi ve iyilikle yansın. Adı da kendide güzel takım, iyi günlerde kullan.
Sevgi, sağlıkla kal:)))

Serra dedi ki...

Gecmis olsun Semanurcum. Emailini aldim da ancak okudum, cevap yaziyorum. Yok ablacim, kapatmadim blogu da benim blgoun da oldugu serverlari bence dagildi da soyleyemiyorlar. Konusuruz sonra.

Murat Çakır dedi ki...

Geçmiş olsun Semanur, baharın gelmesi havaların bir ısınıp bir soğuması gerçekten sağlık problemleri yaratıyor inşallah atlatmışsınızdır. Yeni günlere daha sağlıklı ve sıhhatli başlaman dileklerimle, ha az kalsın unutuyordum takım çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık

Serpilce dedi ki...

Gecmiş olsun Semanur,
en kısa zamanda atlatırsın inşallah.Kendine iyi bak.
Sevgiyle ve sağlıkla kal.

manolya dedi ki...

Geçmis olsun, bu aralar biz de ayakta atlatmaya çallisiyoruz. Takim çok güzelmis, iyi günlerde kullan. Insanin kizkardesinin olmasi ne güzel, aaaaah ah.
Sevgiler

Serra dedi ki...

geri geldim Semanur. Benim blog benden bozulmadi, blogger dan kaynaklaniyordu.
Senin kardeslerine de yaslarina gore abla kardes diyebilir miyim, hani bu dantel olayindan faydalanabilmek icin. Soz ben hemen tesekkur edicem, Filiz'e boyle ilet lutfen. :))

Adsız dedi ki...

merhaba .geçmiş olsun şimdilerde iyisindir inşallah.güzel iltifatların için çok teşekkürler.sağlıklı günler diliyorum.

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Semanurcum gecmis olsun. Aman dikkat bu hava degisimleri aldatabiliyor.
Bu arada yatak takimi cok ayni dantel örnegini gecmiste bende yapmistim. Güle güle kullan.
Sevgiler Sonia...

akçahan dedi ki...

Nazlı,Banu,Şükran, Safran, Münevver Abla, Beyhan, Candan, Gülderen, Şennur, Serra, Kader,Serpil, Manolya, Secret, Mamila ve Sonya hepinize teşekkürler, ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için. Candan ve Serra, seve seve der bizim kızlar, tabii bende.Kader, sayfa rengi değişikliğinde linkleri kopyalamadığım için, biraz geç te olsa ara, ara kaydediyorum. Beyhan ile seni bugün ekleyeceğim.

Rengarenk dantel dedi ki...

geçmiş olsun semanurcum. kendine dikkat etmelisin.
kardeşinin ellerine sağlık. benim kardeşimin gönlünde yanardağ olsa hiç bişey görmeyiz.. işin esprisi tabi.
güle güle kullan canım...