26 Eylül, 2005

K.Maraş Çarşısından Tarihe Yolculuk















Bakırcılar Çarşısı.Bakırı döven asırlık usta amca bir yanda, kalaycı ustası diğer yanda. Hemen yanıbaşında bulunduğu yere nostaljiyi yansıtacak işlenmiş bakır eserleri, sedef kakmalı tüfekler ve takı kutuları...........

12 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Semanur, nasıl güzellikler bunlar. Ben antikalara bakırlara eskiye ait izler taşıyan her şeye bayılıyorum. Çok güzel fotoğraflar bayıldım. Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

birbirinden güzel fotoğraflar. Bana çocukluğumu hatırlatan bu fotoğraflar için teşekkür ediyorum

akçahan dedi ki...

Tuhfe ve Filiz ben teşekkür ederim.Tuhfe ben de tutkunum bu tarz yerlere, alırım da mümkün mertebe.Sivas Şihafiye Medresesinin içi tamamen bu antika eşya dükkanları.Eski radyolar, halılar, bakırlar. Bir ara onları da koymayı planlıyorum. Filiz yorumu okursan ben Senin ve diğer blogcu'da sayfası bulunanları ziyaret ediyorum ama yorum bırakamıyorum.Birisi anlatsın lütfen.Sevgilerimle!

Adsız dedi ki...

sevgili Semanur harika eserler eklemişsin çok güzeller bana çocukluğumu geri getirdin sanki.bu dükkanların çoğu buralarda tek tük kaldı .ellerine gönlüne sağlık paylaştığın için.
Semanur ben dün yazmıştım ama kendi sayfamda yazdım okuyamadın demekki.blogcu ya yorum bırakmak için kimden diye bölümde ismsiz yazıyor oraya ismini yazacaksın..konu bölümünede yorumunu yaz.altta KOD yazıyor yanında boşluk bir kare onun yanındada rakamlar olan bir kare var.sen o boş kareye yanındakı karedeki rakamları kopya edeceksin.yani aynısını yazacaksın.sonrada yorum göndere basacaksın.bu kadar bir dene anlamadığın yer olursa tekrara sor.sevgiler.

ruchan dedi ki...

Çok güzel resimler hepsi de. Ben 5. resimdeki çarıkların fiyatını biliryor musunuz acaba merak ettim ?

akçahan dedi ki...

Cimcime çarıkların fiyatını bilmiyorum.Ama Sivas'a veya Maraş'a ilk gidişimde öğrenebilirim.Sevgilerimle! (Ayarlayabilirsek bayramda gideceğiz.)

Serra dedi ki...

Biz de seninle gezmis gibi olduk Semanur, insallah bir gun gozumle de gormek nasip olur.

incikboncuk dedi ki...

Hangi fotoğrafa bakacağımı bilemedim. Anlattığın için ellerine sağlık.

nagice dedi ki...

bu güzel maraş yolculuğu için teşekkürler

ruchan dedi ki...

Sevgili akçahan ,
çarıkların fiyatını öğrenebilirseniz eğer , bana haber verirseniz çok sevinirim.
Sevgilerimle:)

akçahan dedi ki...

Haber de veririm şayet gidersem ve ayak numarasını verirsen aladabilirim Cimcime.Ayrıca, Tuhfe'nin tabiri ile 2.tekil şahıs kullanırsan daha mutlu olurum.Zira çok sık blogunu ziyaret ettiğim siz arkadaşları ben yakın hissediyorum kendime.Sevgiler!

Adsız dedi ki...

This is very interesting site...
»