06 Mart, 2007

Merhaba

Artık ayaklandım, evden çıkıp, işe başladım. Hatta biraz daha iyileştiğimde katılmayı düşündüğüm gezilerin hayal/planına bile başladım sayılır. Yukarda yer alan görüntü Suriye'den. Hz. İsa' ya Peygamberlik vazifesinin verildiği yer olarak biliniyor. Meslektaşım ve çok sevdiğim kardeşim Sedef'in katıldığı Suriye gezisinden bir kare. Devamını ilerde gülirana'da paylaşmayı ümid ediyorum. Suriye benim görmeyi istediğim yerlerden biri, kısmette var ise gitmek istediğim yerler listesinin başlarında.

Rahatsızlığım sırasında beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkürlerimi iletmek isterim. Net'ten dostlarım, sıcacık mesajları ile sevgi ve ilgilerini hissettiğim; Hesna, Serra, Hatice (Dantelci), Serpil, Sevgi, Öznur, Gül, Manolya, Nazlı, Şennur, Şükran, Tuhfe, Sonia, Beyhan ve Nalan'a çok teşekkür ediyorum.

Black rumuzlu arkadaşımın sorduğu bir husus vardı, daha önce yayımlanmış bir eserim yok, emek ve o emeği vermek için de zaman gerekiyor ve ben biraz fazla koşanlardanım. Yazılarım devam edecek inşallah, kameram nihayet servisten geldi, güzel paylaşımlar dileği ile şimdilik hoşçakalın efendim.

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Semanur, çok çok üzüldüm. Uzun zamandır internette fazla vakit geçiremiyordum. Hatta anca mail lerime bakıyorum desem yeri var. Şimdi yazını görünce şaşırdım. Umarım iyisindir. Kendine çok çok iyi bak.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Semanur'cuğum,
Ayaklanmana ve iyileşmene çok sevindim.Kendine iyi bak.
Sevgilerimle...
BEYHAN

Admin dedi ki...

Sevgili Semanur'cum cok cook sevindim iyi olmana tatlim, tekrar gecmis olsun,Sevgilerimle...

Serra dedi ki...

Cok sevindim Semanur abla, ise basladikca daha da iyileseceksin de aman kendini islere kaptirip tam toparlanmadan rahatsizlanma.
ASlinda su gezi planlari icin, tanistigim bir bayan evden arabaya binip Ankara'dan dolasa dolasa taa Medine'ye gitmis. Bir tasla iki kus, hem gez gor, hem de umre/hac yap don. Neden olmasin?

Nalan Kaplan dedi ki...

Toparlandığına çok sevindim Semanurcum.Dilediğin bütün gezileri gerçekleştirir ve bizlerede gördüklerini,hissettiklerini yazar paylaşırsın inşallah,keyifle okuruz :)
sevgiler.

Hesna dedi ki...

Semanur Merhaba
İyileşip işe başlaman ve aramıza dönmüş olman ne güzel. Umarım geziyle, hayatla ilgili planlarını istediğin gibi gerçekleştirebilirsin.
Tekrar geçmiş olsun.
Sevgiler

Hesna

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
İyi olmana, kendini iyi hissetmene çoook sevindim. Geçmiş olsun canım. Hayal ettiğin tüm seyahatlerin gerçekleşmesi dileği ile kadınlar gününü kutlarım canım
Sevgiyle kal

Admin dedi ki...

Sevgili Semanur'cum, Kadinlar Gunun kutlu olsun canim, sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Semanur, Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.
Sevgiler,

NAZLICA dedi ki...

Semanurcuğum, gitsin bir daha dönmesin hastalıklar. Sen güzel şeyler planla bence. Suriye burnumuzun dibinde, hafta sonu gidip geliniyor ama kısmet olmadı henüz. Benim de planlarımda var. Hep iyi şeyler olsun hayatında, sevgiyle kal canım.

Bocuruk dedi ki...

Allah bir daha hastalık göstermesin canım. Her zaman sağlıkla gez istediğin yerleri:)
Sevgilerimle...

Hülya YILMAZ dedi ki...

Geçmiş olsun Semanur. Neler oluyor sizin aileye böyle. Gelince üst üste gelir zaten.
Allah şifa versin.

Serpilce dedi ki...

Semanur'cuğum,
İyileşmene iyi olmana çok sevindim.
Kendine iyi bak.
En kısa zamanda gezi planını gerçekleştirirsin.
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Iyilesmene sevindim Semanurcum. Seni tekrar blogunda görmek cok büyük mutluluk. Özlemisiz canim. Daha fazla görüsmek dilegiyle sevgiler Sonia...

http://soniavarol.com

Adsız dedi ki...

merhaba, öncelikle geçmiş olsun. İyileşmenize sevindim. Rastlandı karşılaştım sitenizle önce resim dikkatimi çekti sonra yazılarınız ...

Sımsıcak sevgilerimle...