01 Ekim, 2007

Florya'da Bir Paşa

Son günlerde yaşanan aşırı yoğunluk sebebiyle güncelleme yapamadım. Ziyaretçilerime ve beni merak eden tüm dostlarıma teşekkür eder, hızla geçen Ramazan'ı en güzel şekilde yaşamalarını dilerim.

Bizim Paşa'nın tabiri ile uçaklı tesis, Florya Tesislerine havalimanından her misafir uğurlayışımızda gitmemiz artk adetten. Paşa ve Ablası çok sevdiği için, amcalarını yolcu edip yoldüşürdük. Paşamız epeydir sizlere arz-ı endam eyleyemediği için görüntüsünü ekletti, hepinize sevgileri ile...

Ramazan sofralarından görüntüler alt poslarda.

Posted by Picasa

11 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Bu paşamızı Allah sakınsın ve korusun.Okul döneminde de başarılar diliyorum.

Sevgilerle

Serra dedi ki...

Tum yemekler su an oyle guzel gorunuyor ki gozume. Ramazan ayinda illa ki telas, kosturmaca oluyor; cok sukur. Beraber yapilan iftarlarin tadi ayri, azicik kasli olsun gozlemeler; daha tatli gelir yerken insana iftarda Semanur abla, sen merak etme.

serinmavi dedi ki...

Allah bahtından güldürsün,nazarlardan saklasın....Çok tatlı maşaallah....Selamlar.....Sevgiler.....

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Merhaba Akcahan, güzel yorumun icin öncellikle tesekkür ederim. Yemek Cini Seyma'ya ulasabilmen icin sana onun adresini vereyim dedim gelmisken: www.yemekcini.typepad.com'dan sayfasina ulasabilirsin. Tekrar görüsmek üzere canim, sana da ve ailenede hayirli Ramazanlar.

Selam ve sevgilerimle...

Bocuruk dedi ki...

Semanur'cuğum,
Sayfana gelince dedim aaaaa ne zamandır bakmamışım ben arkadaşımın sayfasına:( Ama tarihe dikkat edince dün eklendiklerini de anladım. Paşa'ya maşallah öncelikle. Benden de ona sevgiler:) Sofran çok hoş. Biz de severiz iftarda kahvaltıyı. Ramazanda özlüyoruz kahvaltı yapmayı ya iyi oluyor. Bir de çok tiryakisi olmamama rağmen çayı çok arıyorum ben. Hızla geçiyor ramazan. Allah tekrarını nasip etsin hepimize. Öpüyorum seni:)
Sevgilerimle...

Admin dedi ki...

Sevsinler seni Florya daki ve evinin Pasasi, sevgilerimi ve selamlarimi gonderiyorum sana cok uzaklardan...

NuR dedi ki...

Paşan büyümüş, değişmiş canım, maaşallah ona, bu arada bir alttaki tabaklar harika görünüyorlar, ellerine sağlık
Sevgiyle kal

ev perisi;) dedi ki...

Paşa'ya selam olsun!

Adsız dedi ki...

Semanur, benim eve çok yakına gelmişsiniz tüh ya bilseydim atlar gelirdim seni görmeye :( Maaşallah paşamızı biraz büyümüş gördüm.
Sevgiler,

www.berrince.com

Unknown dedi ki...

Hayirli Ramazanlar Akcahan. Pasa da tam pasa Allah bagislasin. Sofra da imrendiriyor hani, ellerine saglik. Eger kabul edersen seni sobelemistim. Sevgiler.

Hülya YILMAZ dedi ki...

Semanur'cum görmeyeli Paşa büyümüş...
Yeni ders yılında hem Paşa'ya hem de ablasına başarılar dilerim.