02 Aralık, 2005

CEVRİ FELEK SEHPA ÖRTÜSÜ

Feleğin her cevrine tahammül gerek, madem ki çile de sefa da müşterek gibi bir söz hatırlıyorum.Ama içimden bir ses bu söz biraz farklıydı yanlış hatırlıyorsun diyor. Lakin; en azından mana itibariyle bu şekildeydi diyorum. Bu sehpa örtüsü iğne oyası malunuz. Görev yaptığım işyerine mali durumu iyi olmayan bir kadıncağız yapıp getirmiş, arkadaşlarım bir takım da benim adıma almıştı, bir kaç sene evvel. Yapan kişinin durumundan mı, modelin şeklinden mi bilinmez içimden bu ismi vermek geldi. Hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum.

15 yorum:

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
Çok doğru bir söz... Allah, el emeği, göz nuru ile evine ekmek götürene yardım etsin. Ülkemizde, pek değeri bilinmiyor.
Ne mutlu sana , hem yardımcı olmuşsun, hem de göz nuru bir takım sahibi...Sana da iyi hafta sonları. Bu ara da iltifatlarına teşekkürler:)
Sevgiyle kal.

Hülya YILMAZ dedi ki...

Merhaba,
Sayfanızı ziyarete geldim. Dantelleriniz çok güzel. Sizinle hem meslekdaşız hem de aynı burçdanız. Ben de 31 Ekim doğumluyum. (Tek fark sizden yıllar önce!!!)
Mutluluklar dilerim.

Adsız dedi ki...

İğne oyaları çok güzel ve zahmetli oldukları muhakkak... çok şık bir takım olmuş yapanın ellerine sağlık... bu arada ziyaretiniz beni onurlandırdı, hele ki blogu okumuşsunuz çok mutlu oldum teşekkürler

ev perisi;) dedi ki...

Hoş ve zarif bir bir örtü! konuylada müsemma bir isim bulmuşsun! harika...
söz kesinlikle doğru Semanurcuğum; feleğin her cevrine tahammül gerek, değil mi sefayla cefa müşterek, açılr birgün bahtımız, kapandıkça kapanmazya...
Cevaplar tamamdır,Siteme bekliyoruuuuuuuum.

Serpilce dedi ki...

Sevgili Semanur,
yapanın ellerine sağlık.Allah ona gayret kuvvet versin.İğneyle kuyu kazarak para kazanmak kadıncağızın yaptığı.
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

İğne oyası çok zahmetli bir iş bence ,çok zarif bir örtü iyikide almışsın güle güle kullan Semanur'cum.

Adsız dedi ki...

Birde biraz geç oldu ama sonunda yazabildim sobeleme cevaplarımı :)

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Semanur; Güzel bir örtü, iyi günlerde kullan. Ek iş yaparak bütçeye katkıda bulunanları taktir etmemek mümkün değil.Malesef üretmeden tüketen bir toplumuz.

Elifce dedi ki...

İğne oyası zerafeti bambaşka. Yapması da oldukça zordur. Yapan kişini eline sağlık ve sende güle güle kullan.

Adsız dedi ki...

Merhaba Semanur , ziyaretiniz ve güzel yorumlarınız için teşekkürler.Sizin bloğunuzu da çok beğendim.İğne oyası işleri seviyorum ama kendim hayatta yapamam herhalde :) çok sabır isteyen birşey.

Adsız dedi ki...

Merhaba Akcahan,
öncelikle tanıştığımıza memnun oldum.Nedense Bursalı birini görünce daha çok seviniyorum.Belliki sizde hasretsiniz Bursaya.Bu arada buna benzer bir iğne oyası tepsi örtüsüde ben yapmıştım.Bulabilirsem fotoğraflayıp size göndermek isterim.Malum ben elişlerini yayınlamıyorum.Kabul ederseniz tabii.

Adsız dedi ki...

Vallahi ismi bile zor yapılışına hiçççç bir şey demiyorum superrrr çok zarif görünüyor. gecikmeden dolayı özür şimdi ekliyorum.ayrıca annenizin sözünü bloğuma anlatarak (anlamını) yazarsanız saklama fırsatım olur teşekkürler.manası güzel çünkü.sevgiler

akçahan dedi ki...

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlaryorumlarınız ve ziyaretiniz için.Sevgili Emine yorumumda belirttiğim gibi ben Bursalı değilim ama yaşadığım 5 yıl boyunca çok güzel anılarla ayrıldım ve çok sevdiğim, fırsat buldukça ziyaret ettiğim şehirlerden biri.İnsanlarını, şehri çok severim.Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Ne hoş semanur biz bursalıyız .Ne tesadüf değilmi:)))çok sevindim demek aradaki samimi elektrik oradan super ya:))).Bu arada pazar sayfası gecikmeyle hazır.program altı herzamanki gibi.sevgiler.

Adsız dedi ki...

İğne oyasındaki zarafet başka bir işte yok bana göre.O emek o göznuru, bu işle ekmek parası için uğraşanlara allah sabır sağlık versin..
Modeli çok güzel örtünün..Güle güle kullan Semanur..