16 Aralık, 2005

ŞİRİN ŞEYLER

Yine geldik bir haftanın sonuna. Yarın beni yoğun bir gün bekliyor. Esasında bu hafta hep yoğun geçti. Dün akşam bir iş toplantısı vardı ve bitiş saati en azından benim için geç saatlerdi.
Hafta içi yine iş gereği Cemil Reşit Rey'de bir tanıtım toplantısına katılmıştım. Toplantı akabinde sahne alan Altın Kızlar çok dinlendirici ve hoş oldu bizim için. Benim ilk defa izleme ve de dinleme imkanım oldu ama çok beğendiğimi ifade edeyim. Bilmeyenler olursa; Altın Kızlar hem enstrüman çalıp, hem sanat müziği içra eden bir grup. Benim kameram müsait olmadığı için görüntü alamadım ama daha sonra arkadaşlardan alacağım bir kareyi ekleyebilirim. Sanat müziği sevenlere tavsiye olunur.
Bu şirinlikleri de başta Şirinyaramaz Candan olmak üzere, ilgi duyan herkese ithaf ediyorum. Bana iç açıcı ve hoş geldiler. Bu arada Ali Paşamızın iştahında çok hafif de olsa bir gelişme mevcut. Alakanızdan dolayı çok teşekkürler Teyzeleri/ Ablaları. Ellerinizden öper diyeceğim ama hiç öyle bir alışkanlığı mevcut değil ne yazık ki ! Kendi yerine kuzeni ve emireri Ayşe'ye öptürür sadece. Ayşe çok hürmetli bir kız, herkesin elini öper boyu ellerine yetişmese de ayaklarını kaldırır. Ali Bey çok gerekirse (!) mübarek başını uzatıp saçlarından öptürür o kadar. Sadece şarışın abla veya teyzelere yanaklarından o da nadiren. Sarışın niye derseniz bende bilmiyorum iki yaşındayken elinden tutup dışarı çıkardığımızda sarı saçlı birini görürse yanına gitmek için alabildiğine çekerdi bizi. Beş yaşında anaokuluna başladığında kendi öğretmenini esmer, ablasınınki ni sarışın görünce epey ağlamıştı herşeyin iyisi Mümüreye kötüsü bana.(Ablamızı hala kıskanırız) Sarı saçlı, rengili gözlü öğretmen ona, kahverengi saçlı, kahverengi yüzlü öğretmen bana diyerek. Neyse çok uzadı yine herkese iyi bir hafta sonu dilerim.

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Semanur senin gelin sarışın olacak canım belli oldu bu :))
Çok hoş şeyler yazmışsın ,uyanık Alicik demekki Ayşeyi emir eri yaptı ,çok tatlılar ya çok hoşuma gitti...güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim ...

Tuhfe dedi ki...

Evet Semanur senın gelin sarışın olacak bence de :))

Kırmızı domates iğnedanlıktan benim de var, çok şirin.

Ali yemek yemeye başlamış, çok güzel tamamdır artık çabuk iyileşir inşaallah.

Serra dedi ki...

Ben de anlamiyorum, benim kardesimden ayni Ali gibi cok ufakken yolda uzun sacli birini gormesin giderdi pesinden, simdi de oyle hic degismedi. En azindan biliyorsun gelinin neye benzeyecek Semanur. :))
Sana da iyi haftasonlari.

ev perisi;) dedi ki...

Ali paşayla çok iyi anlaşırmışız herhalde!öpüyorum kendisini!
Gelin siparişi tamamdır! öyle mi?
Huzurlu haftasonları diliyorum sevgili Semanurcuğum!

NuR dedi ki...

Sevgili Semanurcum,
Hiperim şekerimin iştahının, biraz da olsa açılmasına sevindim.
Şirin şeylere bayıldım. Bende, san ve ailene iyi hafta sonu dilerim.
Sevgiyle kal.

Hülya YILMAZ dedi ki...

Sevgili Meslektaşım,
Ali'şin iştahının açılmasına sevindim. Çocuklara nasıl davranacağımızı bazen bilemiyoruz. Doğruyu bulmak zor. Herbiri ayrı karakter sergiliyor...
Mutlu bir haftasonu dilerim.

Adsız dedi ki...

Sevgili Semanur,
Alişin iştahının açıldığına çok sevindim.Aliciğimle çok iyi anlaşacağımızı biliyordum zaten bu teyzesi sarışın ve mavi gözlü hadi bakalım:)))))Şirinlikler tam benlik çok teşekkürler bayıldım bayıldım.Bu arada da dişim ölüyorummmm:(((((((Sevgilerimle.)))

Adsız dedi ki...

Şöyleeee derya gibide varım hakikaten derya hanıma enterasan mesajlar atan hiç şaşırmadın herhalde:)))) sürekli izleyici olarak ama bu hafta yoktum dişim dolayısıyla:))))
Kahvaltı sobemi ve elişi sobemi okurmusun lütfen bakalım ne diyeceksin:)))))
öptüm:))))

akçahan dedi ki...

Candan kahvaltı sobeni okumuştum ve yorum yazmıştım güzelim.Elişini de yeniden yazdım.Okursan.Sevgiler.....

Adsız dedi ki...

Yayinladiklarin cok sirin seyler.Alinin istahi yeine gelmeye baslamis.Insaallah herzaman istahli bir cocuk olur.

Adsız dedi ki...

ali nin yemege baslamasına bende sevındım.ah bu cocuklar anne babalara yaptıkları baska kıme yapabılırlerkı hayatta dıyorum bazende anneme soruyorum bunları bızde yaptıkmı dıye.ne yapalım tek saglıklı buyusunlerde bızler katlanırız degılmı sevgıler..

Adsız dedi ki...

Sevgili Semanur okudum ;özür dilerim:)))Please do check:)))Love.

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Semanur; Ali ağzının tadını biliyor valla, gerçek sarışınlar güzel olurlar. Hadi bakalım güzel bir gelin gelecek inşallah. Gerçekten şirin şeylermiş.İyi haftalar dilerim canım.

Adsız dedi ki...

Sevgili Semanur nerede kalmıştık.))))Çok öpüyorum:))))

Adsız dedi ki...

Sevgili Semanur, sonunda Ali nin iştahı açılmaya başlamış. Çok sevindim. İnşallah iştahı ile ilgili bu son sorun olur. Kameranı umarım en kısa zamanda geri alır, güzel güzel resimler çekip sitende yayınlarsın.
Sevgiler,

kalimeero dedi ki...

Cok tatli cocuklarin ya.. Allah bagislasin.

Adsız dedi ki...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. »