23 Aralık, 2005


Oğluşumun sağlığı ile yakından ilgilenen tüm teyzelerine çok çok teşekkürler. Dün hastaneye gittik, son iki haftada 6.kg vermiş. Aşağıdaki pembe tombiş yanaklar yok şimdi. Renkte sararınca iyice, kan tahlilleri yapıldı. Tahliller normal. Son geçirdiği gribe bağlı da olabilirmiş, psikolojik te olabilirmiş iştahsızlık. Dün gece 22 sularında bitti tahlil sonucu v.s. derken. Hastaneye yatırılacağım korkusu ile ucundan kıyısından yer gibi oldu. Bir de akciğer grafisi bakılacak. Bu gün ilaçlarını da aldık, hayırlısı bakalım teyze/ablalarımız....

15 yorum:

Adsız dedi ki...

gecmıs olsun tatlı Alısıme Allah ıstahını acsın dıyeyımde cabuk ıyılessın bız onu coook sevıyoruz.bızım hatırımız ıcın yemegını ye cabuk ıyıles oldumu tatlı Alım.bak sonra yemezsen buyuyemezsın sarı saclı gelınıde alamazsın tamammı oglum hadı gecmıs olsun tatlı yanaklarından optum.sevgıler

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun benim civcivim de 1 haftadır hasta:( o da griple başladı şimdi kütür kütür öksürüğe çevirdi biz de yeniden doktor agötüreceğiz sanırım... blogumu ziyaret ediyorsun beni mutlu ediyorsun:) Ben de oğlunun yanaklarından öpüyorum

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
geçmiş olsun canım, senin için ne zor bir gün olduğunu, çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun, önemli birşey olmaması çok sevindirici.
Ben onun o pembiş, tombul yanaklarını yerim. Bu arada, sen kendine de iyi bak.
Sevgiyle kal.

Serpilce dedi ki...

Çok geçmiş olsun Ali'şe.tahlil sonuçlarında önemli bir şey olmamasına sevindim.İnşallah en kısa zamanda iyileştiği haberlerini alırız.
Alişin yanaklarından öpüyor,kendinize de iyi bakın diyorum.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Semanur Alişe tekrar geçmiş olsun. Tahlillerin normal çıkması ne güzel , umarım akciğer grafiside atlatılır sonra Alişle bu sarışın teyzesi kartopu oynayacak:)))Sizde kendinize dikkat edin .Sevgilerimle.

Tuhfe dedi ki...

Başbakanım geçmiş olsun. Memlekete faydalı olman için kendine iyi bakman gerekiyor. Umarım biraz dah iyisindir aman kendine dikkat et.

Sevgili Semanr geçmiş olsun. İnşaallah iyileşir Ali çabucak. Çok kilo vermiş Ali en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Sevgiler.

ev perisi;) dedi ki...

Canım benim! yerim ben onu...
Çok geçmiş olsun! kısa sürede toparlanır inşallah...

Hülya YILMAZ dedi ki...

Semanur'cum, Aliş'e geçmiş olsun. Tahlil sonuçları iyi çıktığına göre içini ferah tut. Panik yapma, çocuklar böyle böyle büyüyorlar işte.
Sevgiler.

Nilüfer dedi ki...

Geçmiş olsun...

Meral dedi ki...

Merhaba Akçahan.Geçmiş olsun yeni öğrendim oğlunun hastalığını. Allahım şifasını çabucak verir inşallah.

Adsız dedi ki...

Canım ya çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.Çabucak toparlanır inşallah...

akçahan dedi ki...

Hepinize iyi dilekleriniz ve ilginizden dolayı çok teşekkür ederiz, sağolun, varolun güzel dostlarımız.

Adsız dedi ki...

6 kg az değil ya çok üzüldüm. İnşallah çabuk toplarlar. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

best regards, nice info country two step dancing

Adsız dedi ki...

Enjoyed a lot! Megan qt lesbians tiffany teen Cosmetics pro email filter internet poker Testing saab ignition cassette