13 Aralık, 2005

TOP GÜLLER

Top güller benim sohbet örtüm. Bir araya toplanmış güllerinden dolayı bu isim geçti aklımdan. Yakın zamana kadar tüm dantelleri kaldırıp kullanılması daha kolay örtüleri tercih etmiştim. Ama dantel bir klasik ve insan bir süre sonra da olsa danteli tekrar görmek istiyor evinde.
Son zamanlardaki ahvalimizi de kısaca arz edecek olursam; bir önceki yazıda da bahsettiğim veçhile Ali'yi sanal alemden kurtarma operasyonumuz titizlikle sürdürülüyor. Bu arada Oğluşumun iştahı tamamen kapandı. Aşağı yukarı on gün içinde inanılmaz zayıfladı. Bizim uçlarda gezen paşamız neredeyse hiç bir şey yemiyor. En sevdiği şeyleri bile reddediyor. Geçmişte iştahsızlık neticesi hastaneye kaldırılma ve 13 günlük damardan beslenme hikayemiz de olunca tedirginlik artıyor.
Herkese güzel bir gün dileği ile...

13 yorum:

Berrin dedi ki...

Geçmiş olsun.. inşallah kısa sürede eski haline döner canım..

NAZLICA dedi ki...

Akçahan özellikle paşa'ya geçmiş olsun diyelim. Çok zordur tahmin ediyorum, en kısa sürede düzülmesini dilerim. Örtü de pek şık. Ellerine sağlık canım.

Hülya YILMAZ dedi ki...

Dantelin modası hiç geçmez. Elişi göz nuru...
Bence Ali size kapris yapıyor. Benim oğlumda bilgisayar hastasıydı. Biz de bu sıkıntıları çok yaşadık. Siz gençsiniz belki bilmezsiniz. Commodore 64'le başlamıştık, Ozan okula bile gitmiyordu. Çocuklar (özellikle erkek) bu kadar erken sanal aleme bulaşınca vazgeçemiyorlar. Biz de vazgeçemiyoruz. Çocuklara ne diyelim...

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
Çok benzeyen bir örnek, yarım, arada ele alınıp bırakılanlardan oldu, garibim. Ali'nin çok üstüne gitme, net e girememe protestosu da olabilir. Sana da zor, biliyorum ama birazcık abur cubur şeyler yap hiper şekerimize.
Bilgisayarı tamamen yasaklamasan da, onun için uygun saatleri birlikte kararlaştırsanız...Sanal teyze olarak çok mu karıştım?.
Bu ara da, hocam diyor, beni mahcup ediyor, eritiyorsun da:))
Sevgiyle kal.

akçahan dedi ki...

Alişin Teyzeleri hepinize teşekkürler. Haftada bir gün açıyoruz Şennur Teyzesi. Hem ben Sizi sanal olarak görmüyorum hiç. Diğer sanal arkadaşlıklar gibi değil ki bizimkisi.El becerilerimizi, kahvaltı, neredeyse çocukluk(ilk mutfak, ilk elişi macerası derken) anılarımızı biliyoruz.Evimizde kullandığımız el işlerini ee daha ne olsun.Şu an Paşamız evde yok bende acele acele yazıyorum.Saatli izin veremiyoruz zira oturunca kalkmıyor ve olay çıkarıyor kendileri.Sevgilerimle...

nagice dedi ki...

umarım eski haline döner.bende oytundan korktum şimdi.ileride böyle mi olacak.5 yaşında şimdi.günd en fazla 1 saat hakkı var.
şimdi söz geçiyorda sonra...:((

Adsız dedi ki...

Semanur Alişe çokkkk geçmiş olsun ben bu konuda bir yazı yazmıştım(yanılmıyorsam çocuklarda en sağlıklı rejim gelişmedir başlığı altında 2 bölüm) onu bir okusanız lütfen.Bende Aliş gibi alemin iştahsızlarındandım .Umarım bir geçiş dönemidir yada Sennurun dediği gibi bir protesto :)Sevgilerimle:)
P.S:örtü güzel güle güle kullanın.

Serra dedi ki...

Semanur, bu da gececek, insallah Ali'cim hasta olmadan. Cok ustune gitmeyin, hele erkek cocuklar inadim inat dediler mi cocukluk filan kalmiyor, koca adam gibiler. Hele inat yapan birinin ustune gittikce, hepten ara yolu bulacak kopruler yakilmis oluyor, icinden hic cikilmaz hal aliyor. Allah sana da kolaylik versin, anne olarak ne yapacagini sasiriyor insan, kizsan bir turlu uzulsen bir turlu.
Ortunu gule gule kullan, Ali'cigimi de op, once annesini sonra da birsuru teyzesini uzmesin hasta olup da.

Adsız dedi ki...

Semanur çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Senin oğluna, benim kızıma ve tüm şifa bekleyen hastalarada. Çocuklar hasta oldu mu çok zor oluyor.
Annemin bir lafı var. Çocuğun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım diye :) Benim kızımın ateşi 3 gündür 38,5 civarlarında geziyor. En sevdiği şey çukulata. Onu bile yemiyor :( Allah acılarını göstermesin.
Sevgiler,

Serpilce dedi ki...

Sevgili Semanur,
Oğluşumuza geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmesi dileğiyle.dantelin modası geçmes bende
aynı örnekten bende de vardı.tesadüf önceki gün bende bloguma koymuştum.benimki krem rengi ağ ipiyle yapmıştım.
iyi günlerde kullan.

akçahan dedi ki...

Nagehan,Candan,Serra,Berrin ve Serpil çok çok teşekkürler.Berrin Kızına çok geçmiş olsun dilerim bir an önce iyileşirler.Sevgiler hepinize.

Tuhfe dedi ki...

Sevgili Semanur Ali bence de protesto ediyor olabilir, ya da başka sorunları vardır! umarım gelip geçici bir şeydir. Bilgisayar için aranızda anlaşmaya varabilirsiniz. Biz de herkes sırasıyla verilen süreyi kullanıyor.

Dantelin çok güzel görünüyor ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

Semanur Aliş bu gün nasıl oldu? çok öpüyorum.Biliyorsun benim merak meşhur:))))