18 Ocak, 2006

ALİ FIRSAT VERİRSE

Şu an Ali ile dipdibe oturmuş büyük bir mücadele ile sayfamı güncellemeye çalışıyorum. Ali saniye başı verirmisin bana,yer değiştirelim mi Anne cümlelerini tekrarlıyor. Sol kolumun hareketi iyice azaldı, geniş bir vakitte yazmak üzere hoşçakalın....

10 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Yaratıcı fikirler görmekteyim!!! kelebek çiçek böcekler!!! Alicim izin ver de annen anlatsın bu güzelliği:)

Serra dedi ki...

Alicim, bir izin ver annen cigin de arada nefes alsin ki, disari gitmek istediginde gucu olsun. Optum seni canim, Semanur sen kendini zorlama. Benim gibi cocuksuz cocuklunun halinden anlamaz sanma, hele Alicim gibi aktif olursa.

NuR dedi ki...

Sevgili Semanurcum,
Çok güzel bir model koymuşsun, hiperim şekerim duramaz bir yerlerde anneciği... gene de bu dibdibe olmaların tadını çıkar, kısa bir süre sonra yalvarsan dibine sokulmayacak. Hep yaşadık:)))
Öptüm, sevgiyle kal

NAZLICA dedi ki...

Akçahan harika bişi bu, senmi işledin. Ali lütfenn anneni biraz dinlendir, rahat bırak:))) Sevgiyle

Adsız dedi ki...

Super bayıldım çok güzel olmuş siz mi yaptınız.Bu arada burada hava güzel Alişi yollayın parka götüreyim:)))bir mail attım:))))subject benim ben candan herhalde benden de başka başlık beklenemezdi.

Adsız dedi ki...

Ali ye şimdi anneciğine azıcık izin ver diyeceğim. Ama işe yaramaz bilirim :)) Ben de ne zaman bilgisayarın başına otursam Zeynep hemen tepemde biter. Anne o ne anne ne yapıyorsun anne ben bilgisayarda çizgi film seyretmek istiyorum........ Allah acılarını göstermesin.

Semanur bu eklediğin çok güzel birşey. Sen mi işledin yok eğer sen işlemediysen nereden buldun bunu çok orjinal.
Sevgiler,

akçahan dedi ki...

Ben izindeyim şubat tatilini çocuklarla geçirmek için aldım. Tabii Ali geliyor yine. Bu nakışı farklı bir tarz arayan kızkardeşimle birlikte yabancı bir site de satılık ürünlerde bulduk.Daha başkaları da var, ekleyeceğim.Biz de yapmak istiyoruz. Kaderin bahsettiği gibi şu an bunlar gündemde ve biz epeyden arıyorduk.Ali tepemde ne zaman bilgisayara geçsem hayır ben ben birlikte cd izleyelim bunları kapaatırmııısınnnn diyerek müdahele ediyor. O UYUYUNCA EKLERİM.şU AN NE YAZDIĞIMI BİLEMİYORUM İNANIN!.....

akçahan dedi ki...

uNUTTUM YAZMAYI TABİİ COMBİNED TEKNİĞİ OLARAK GEÇİYOR İSMİ.SEVGİLERR.

Serpilce dedi ki...

Bu güzelliği bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. military surplus old hummer