05 Ocak, 2006

SOBELEMEYİ UNUTMUŞUM VE YARIN YAZAMAZSAM ...


Arkadaşlar sobelemeyi hep unutuyorum ben. Bu kez Sevgili Nagehan'ın hatırlatması üzerine farkettim. Oysa acaba kimi sobelesem diye düşünmüştüm de yazmazdan evvel. Sanırım yoğunluktan, iki arada bir vakit bulup yazmaktan oluyor. Bu iyimserce olanı. Ya da, ya da artık yaşlanıyorum!..
Buna gerçekçi olan mı desek, kötümserlik mi bilmem. Neyse efendim bir araba sözden sonra, yeni arkadaşlardan Sevgili Semra'yı ve Sevgili Tuhfe'yi sobeliyoruuuum.... Bekliyoruz efendim.... Sevgiler ikinize de.
Yarın biz yola çıkıyoruz kısmetse. Yazacak zamanım olmassa diye şimdiden bayramlarınızı kutlamak ve vedalaşmak istiyorum. Hepinizin çok güzel bir bayram geçirmenizi çok mutlu olmanızı diliyorum. Sevgili Tuhfe'nin ve Serramızın şahsında yurt dışındaki tüm arkadaşlarımızın bayram muştusunu en iyi şekilde yaşamasını ve bundan sonraki ilk bayramda memleketimizde geçirmelerini dualarıma ekliyor, mutlu günler diliyorum, hoşçakalın.

20 yorum:

Hülya YILMAZ dedi ki...

Mutlu güzel bayramlar, iyi yolculuklar.

Tuhfe dedi ki...

Semanur beni çok duygulandırdın. Bu bayram diğerinden daha sessiz geçecekti. Fakat senin bizi hatırlamanla biraz olsun neşeleneceğim. Ayrıca faydalı bilgilerimi ben yazmıştım sağol sobelediğin için.
Size iyi tatiller ve hayırlı bayramlar dilerim.

ev perisi;) dedi ki...

Sana da unutamayacağın güzellikte bir bayram diliyorum sevgili semanur...
hayırlı yolculuklar...

Serra dedi ki...

Sana da iyi bayramlar Semanur, Insallah senin bnu guzel dileklerin gerceklesir. Bir dahaki kurbana ben insallah baska bir yerde olucam ama donuste Turkiyeye ugrayayim, soz olsun.

Adsız dedi ki...

Sevgili Semanur,yolunuz açık olsun,iyi bayramlar.

Adsız dedi ki...

Sanada hayırlı bayramlar Semanur. İyi yolculuklar dilerim.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...

Adsız dedi ki...

sevgılı Semanur cok guzel ve faydalı bılgıler.elıne saglık.daha once yorum yazmıstım ama yıne logıne basmadan gecmısım. hayırlı yolculuklar ıyı bayramlar.Alısımde ıyıdır ınsaallah.sevgıler

Serpilce dedi ki...

Sevgili Semanur,
Faydali bilgiler nekadar güzel oldu.Bilmediğimiz bir çok şey varmış.
Çörek otunun faydaları nekadar çokmuş.Bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Sevgiyle kalın.

Serpilce dedi ki...

Sevgili Semanur,
Sanada iyi bayramlar.
Yolunuz açık olsun.Sevdiklerinle beraber mutlu ve güzel bayramlar diliyorum.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim

Rengarenk dantel dedi ki...

Bayramını içten gelen en güzel duyguların oluşturduğu bir tebessümle kutlarım....

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
Sana, ailene, sevdiklerine hayırlı bayramlar diliyor, seni kucaklayıp, öpüyorum. Hayırlı, kazasız belasız, keyifli yolculuklar:)))
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Sevgili Semanur merhabalar ve tekrar nerede kalmıştık diyorum bende bu seneye pek bir ağır aksak başladım.İyi mutlu bayramlar diliyorum.Çok sevgiler gönderiyorum.Ayrıca yokluluğumdaki ilginize teşekkürler.Sobeye gelince sanırım ben tarafındanda bir sobeniz vardı,Neyse :))))Bu arada püflerden karnıbaharı duymuştum çörek otu ise çok faydalı ayrıca dişede iyi geliyormuş bunu bilmiyordum ve birde nazar için super.Biz çörek otunu düzenli tüketmek için çok hafif kavurup blendırlayıp bal ile karıştırıp kahvaltılardan eksik etmiyoruz.Çokkk öpüyorum Aliş ne yapıyor bakalım:)))İyi gezmeler ama vallahi bayramlarda arkadaşlarım bir yerlere gidince hep merak ediyorum.Sevgiler:))))Tavuk ve yumurta yeme kılavuzu yazacağım artık gelince okursunuz:))))

Adsız dedi ki...

Semanur bayramını kutlarım bende. Bayram sevinci yüreklerimizde daim olsun......

Ayrıca gecikmeli olarak yeni yılınıda kutluyorum. Nice yeni senelere......

manolya dedi ki...

Bayramin kutlu olsun.
Sevgiler

cirkin ordek dedi ki...

insaallah duan kabul olur ve hayirlisiyla onumuzdeki bayramlari turkiyede ailelerimizle beraber gecirebiliriz.Seninde sevdilerinle beraber guzel, neseli, huzurlu bir bayram gecirmeni dilerim..
sevgiler..

akçahan dedi ki...

Arkadaşlar,bugün Maraş'tan Sivas'a geldim.Halamlardayım ve aradan nete girdim. HepiniZİN GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ DİLERİM. Candan sobeni göremedim neyden sobeliyim ki. Herkese sevgiler.

Adsız dedi ki...

Sevgili Semanur merhaba,Bayramın kalan günlerinin güzel geçmesini ve dönüşte iyi yolculuklar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. »