29 Ocak, 2006

TUNUS İŞİ YA DA DİĞER ADIYLA AFGAN İŞİ






Tunus işi bizim ailede son yıllarda çok tercih edilen bir örgü şekli. Sebebi ise ailenin örgücübaşısı diyebileceğimiz kızkardeşim Fatma'nın rahatsızlığı sebebiyle normal örgüde sıkıntı yaşaması diyebilirim. Bugün itibariyle işe başladım ve yeni kamerama kavuştum. www.heritageshoppe.com/heritage/essaya/tunision.html adresinde bu konuda etraflı bir bilgilendirme yapılmakta. Daha önce bloguma eklediğim Ayşe'nin tunus işi hırkasına gelen sorulardan dolayı öncelikle bu site adresini vererek başlamayı, ardından da yeni kameramla elimdeki bol miktarda modelleri görüntüleyip, eklemeyi uygun buldum.
Sevgiyle ve hoşçakalın.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

İyi haftalar Semanur. Sonunda kamerana kavuştun. Ne mutlu sana ve tabiki bizlere :)

Bu Tunus işini öğretirsen öğrenmeye hazırım ben :)
Sevgiler,

NAZLICA dedi ki...

Semanur; Kameran hayırlı uğurlu olsun canım. Ben de bu aralar Tunus işine takmış vaziyetteyim:) Hoş şeyler çıkıyor. Senin paylaşımlarını heyecanla bekliyorum.
Sevgiler

ev perisi;) dedi ki...

HAYIRLI OLSUN SEMANURCUĞUM; HEM KAMERAN HEMDE İŞ HAYATI...
SEVGİLER...

tomurcuk dedi ki...

Sevgili Semanur,iş hayatın hayırlı olsun,resmi görünce tam aradığım örgü şekli dedim,öğretirsen çok mutlu olurum,sevgiler..

Serra dedi ki...

Kameran hayirli olsun, bekliyoruz gordugun uzere tunus isini.

NuR dedi ki...

Kameranı, iyi günlerde, güle güle kullan, güzellikleri bizim için resimle:)))) Tunus işi benim gibi boynu ile ve kolları ile sorunu olanlar için ideal.
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Enjoyed a lot!
»

Adsız dedi ki...

Looking for information and found it at this great site... » » »

Adsız dedi ki...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Tranny piture fuc women Who manufactures tamiflu http://www.eyeglasses-frame.info/meaning_of_ka_band_on_a_radar_detector.html autos mercedes benz Volvo generators Carmen electra and pamela anderson naked dallas debt collection Levaquin in bone Medications that causes low blood pressure Debt foundation management national C12 army aircraft pictures 902598 pump maytag dishwasher Honda xr650l pictures And home and theater and furniture All sports market Xxx cartoons simpsons Mortgage lenders for