07 Nisan, 2006

BAHAR VE LALELER, KARTOPU YATAK TAKIMI

Nihayet bugün blogumu güncelleyebilmek kısmet oldu. Bahar çok güzel, biraz güneş biraz da zaman lütfederse Yaradan, güzellikler katlanacak. Aşağıdaki laleyi işyerimin bahçesinden, stajerim görüntüledi. Bu yıl lalenin evine dönüş yapması çok hoş oldu. Dilerim her yıl devam eder. Yoğunluğumda beni, sayfamı yalnız bırakmayan dostlarıma gönül dolusu teşekkür ederken, halk şairlerimizden birinin bahar şiirini de almak istedim.

Bahar gelir yine karşı dağlara
Mor menekşe, lale bitmek içindir
Bülbül figan eder iner bağlara
Bir gül goncasıyle kalmak içindir
Ezelden bu dünya fanidir fani
Bugün varlık yahu ya yarın hani
Hak bize çok verdi akl ü iz'anı
Aşka daim hizmet etmek içindir
Hey Sümmânî gönül asla tek olmaz
Konar göçer hiç kimseye yük olmaz
Can emanet bir kimseye mülk olmaz
Bu dünyaya gelen gitmek içindir
Sümmani


Bu takım en beğendiklerimden. Dolgu sayısının normal modellerden fazla olması hasebiyle boyutlu bir dantel. Görüntülediğim kısım yorgan bantı ya da yorgan ağzı denilen parçası. Ama diğer takımlar gibi bunun da ikamet adresi sandık. Kullanabilsem bir şekilde ama.... Bazen nevresime falan mı dönüştürsem acaba diyorum. Çocuklara bırakmayı düşündüm hep ama, onlar benden farklı mı hareket edecek yine sandıkta kalacak birşeyler yapsam diyorum aklıma geldikçe. Güzel bir hafta sonu, neşeli bir bahar dileği ile, hoşçakalın.

18 yorum:

nagice dedi ki...

canım akşam almadığım için şalı göremedim.resmini gönderebilirsen sevinirim..

Adsız dedi ki...

Semanur, rulo çöreğin sonuna bir yorum bırakmıştım tunus işi ile ilgili. Rica etsem bir ara bakabilir misin?
Sandıkta bekliyor diye yazmışsın ya Semanur, gerçekten sandıkta bekleyen neler var neler. Haksızlık ediyoruz belki onlara ama ben şahsen kıyamıyorum kullanmaya. Değerlendirmek lazım. Bir iki parça olan şeyleri çerçeveletmeye başladım. Tabi çook eskilerden kalan ve antika özelliğine sahip parçaları :))
İyi haftasonları,

NAZLICA dedi ki...

Semanur bu danteli yengem yapmıştı, çok beğendiğim bir dantel. Harika işlenmiş, kardeşin. dolguların nasıl yapıldığı hakkında fikri varmıdır acaba. Normalden fazla dolgu yapılıyor senin dediğin gibi ama sanki ipliği daha fazla dolayıp uzun çekiliyor gibi. Bunu mutlaka kullansan beyaz iş gibi çok sade ve zarif canım.İstanbul'un birçok bölgesine binlerce lale dikilmiş tv de gördüm ve çok sevindim, umarım gerisi gelir, herşey özüne döner. Sana da bahar coşkusu içinde bir hafta sonu diliyorum canım. Sağlık ve sevgi ile kal.

zeyno dedi ki...

Akcahan yeniden hoşgeldin, umarım yoğunluk bitmiştir sen de rahatlarsın biraz. bahar en sevdiğim mevsim benim yaşama sevincim olur hep...

ev perisi;) dedi ki...

Selam!
Hoşgeldin aramıza; lale ve bahar... içimi açtın gözüme bayram ettiridn daha ne olsun sevgili Semanur teşekkür ediyorum...

NuR dedi ki...

Bugün Eminönü'ne indim, oralara da laleler ekmişler, 3 milyon lale etkinliğine bayıldım.
Ne hoş bir dantel, bazı danteller gerçekten de kullanılmadan kalıyor. Bende de yatak takımları atıl vaziyette, dediğin gibi değerlendirmek lazım da...
İyi hafta sonu diliyorum, hiperim şekerimi de öpüyorum.

Serra dedi ki...

Semanur, biz daha laleleri gorecek kadar bahara giremedik ama havalara sukrediyoruz. Ygamur yagiyor birkac gundur. Bence de kullan , cocuklara gene yapilir, onlar evlenene kadar. Sen de kullandikca mutlu olursun diye dusunuyorum ben.

akçahan dedi ki...

Arkadaşlar ben kıyamadığım için değil de sıra gelmiyor. Ya da değişikli çıkardıklarımın biraz eskimesini sonra bunlara sıra gelmesini bekliyorum bu birinci sebep. İkincisi, yorganların hepsinde nevresim var, çıkardım satenleri de, bu yorgan ağzını nerede kullanayım. O yüzden kullanabileceğim tarza dönüştürmek istiyorum. Nagihancığım gazetelere bakayım yardımcı hanım atmadı ise sana göndereyim. Sevgilerim hepinize.

zeyno dedi ki...

Akcahan seni sobelediiim. Blogumdaki konunun aynısı.Hadi kolay gelsin:))

Pinar dedi ki...

Laleleri cok severim, benim yerime de cikip bakin olmaz mi? Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Semanur lalelere bayıldım dantelde bir harika :)
Hayırlı kandiller diliyorum.Sevgilerimle

Serpilce dedi ki...

Lalelerde dantalinde çok güzel.
Kandilenin mübarek olsun.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

sevgili Semanur cok güzel dantel bence beyaz pikeye altına renklı opel yıkanabılen bir kumasın ustune dantelı sar .en ıyı kullanım seklı yazxın pıkeler cok kullanılıyor Alimin yada kızımın ceyızıne de koyabılırsın.
Kandilinizi kutlar nıce kandıllere saglıkla ermenızı dılerım sevgıler

Adsız dedi ki...

Merhaba Semanur'cum ,lale çok gzel bir çiçek bende birkaç gün önce bu konuda bir yazı yamıştım öbür blogta..Mevlit kandilin mübarek olsun...

Adsız dedi ki...

RUHU ASK VE MUHABBET MUHRUYLE DAMGALI, KALBI KUTSI DAVA ILE SEVDALI, SINESI HEYECAN, COSKU TUFANI VE SUKUR NOTALARI ILE ORULMUS GUZEL INSAN, KANDILIN MUBAREK OLSUN.

Adsız dedi ki...

Semanur,dantel ve laleler harika.
Sana ve ailene hayırlı kandiller dilerim.

Adsız dedi ki...

What a great site blackberry redirector crashes after launch free sex cam free nude chat flower and plants In car navigation pocket pc mesotherapy oasis mountain dr Imedical malpractice attorney webcam girls tanning topless

Adsız dedi ki...

Very cool design! Useful information. Go on! »