20 Haziran, 2006

BİR KERMESTEN GÖRÜNTÜLER

Öncelikle sağlığımla ilgilen tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunarak başlamak istiyorum. Tedavim devam ediyor, inşallah daha iyi olacağım.
Bu görüntüler hastalanmadan hemen önce bir hayır kermesinden kaydedilenler. Çiçeklenmiş ağaçlar gibi güzel niyetlerin ürünü olan bu çabaların meyveye dönüşmesini, toplumumuzda aydınlık yönünde bir çıra olmasını diliyor, hepinize güzel günler diliyorum. Hoşçakalın.
 Posted by Picasa

7 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Semanurcuğum; Çok geçmiş olsun canım. El emeği ile ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeye çalışanların önünde eğilirim. Büyük küçük demeden gerçekten ihtiyacı olanlara yardım etmeliyiz ve dayanışma içinde olmalıyız. Bu bizim geleneklerimizde vardır, biz de sürdürmeliyiz.Çok öpüyorum canım.

Meral dedi ki...

Semarnur çok geçmişler olsun. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun
Örnekler de çok güzeller. Değişik fikirler veriyorlar bana :-)
sevgiler

Adsız dedi ki...

Çok güzel işler el emeği göz nuru umarım değerlendirilirler.
Geçmişler olsun .Daha iyisiniz inşallah:)))
sevgilerimle öpüyorum:)))

akçahan dedi ki...

Teşekkürler hepinize, biraz daha iyiyim. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

semanur hn size acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun bir an önce iyileştiğinizin haberini almak dileğiyle sitenizi sürekli takip ediyorum mükemmel kermes dantelleri süper ellerinize saglık. sevgilerle aynur

Adsız dedi ki...

pardon yanlışlık oldu .aynur

Adsız dedi ki...

That's a great story. Waiting for more. Kenmore appliance owners manual Pornstars action Furniture grade plywood antidepressants for blood pressure Long hardcore videos tromm washer and dryer naughty america latinas Gas grill outdoor refrigerator Pictures of children&aposs eczema devry university mcse Find gps car system by gpstrackit com http://www.fluoxetine-novo.info/What-is-buspar-product.html acyclovir 400mg oxycontin 20mg Pee stand http://www.whirlpooldryerreplacementparts.info/dryerrepairchulavista.html Cheryl frederick divorce clovis new mexico Kitchen pro collection regal bread maker machine Didrex discount dr