26 Haziran, 2006

İNCE İŞLER VE KENDİME GÜLLER

Bohça kurdele nakışı tekniği ile yapıldı. Ben kurdele nakışını çok sevmiştim. Hem ışıltılı ve rengarek olması, hem de hızlı ilerleyen bir teknik olduğu için. Ama bu modeldeki karanfiller daha bir hoşuma gitti. Daha önceki yayınladığım modellerde bazı arkadaşlar, yıkanınca bozuluyormu diye sormuşlardı ama henüz yeni yapıldığı için cevap verememiştim. Bu arada yıkadım ve hiç birşey olmadı. Gönül rahatlığı içinde tavsiye edebilirim.
Seccade ve aşağıdaki nevresim yine Kamile'nin okulda yaptığı işlerden. Seccade çok sevdiğimiz bir ablamıza hediye, nevresim de sipariş çalışılmış. Beyaz kumaş üzerine nevresim kumaşından ve beyaz renkli aplike çalışılıp, etrafına fisto geçirilmiş. Bir ara da bana yaptığı kanaviçeli pike takımı ve nevresimi paylaşacağım sizinle diyorum ama, sandıktan çıkarabilirsem bir gayret edebilirsem.

Kendime güller demiştim. Bu ay benim blogum bir yaşını tamamlamış oldu. Güller de ol sebepten burada. Blogumu açtığıma en çok sevgiyi, dostluğu paylaştığım insanları tanıdığım için mutluyum. Bizim burada, bir grup arkadaşla paylaştıklarımız yüreklerdeki samimiyet oldu, sanal bir arkadaşlıktan öte. Kimi arkadaşlarımla bizzat görüşmek kısmet olduğunda aynı hislerin devamını hissetmek çok güzeldi...

Biz perşembe günü Kütahya'ya gideceğiz kısmetse. 3-4 günlüğüne. Yeğenimin orada asker ve yemin töreni var ay sonunda. Aliciğim asker kıyafetlerini şimdiden hazırladı. Abilerle beraber "her şey vatan için" ve "vatan sana canım feda" diye bağıracakmış. Bu sözleri öğrenmiş önceden, muhtemelen küçük dayısından. Bu ara beni askeriyeye götürecekler diye ne desek yapıyor ve bol bol nezle görmemişcesine gür sesi ile bağırıyor. "Vatan sana canım feda!" Hoşçakalın.
 Posted by Picasa

7 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Semanurcuğum; Nice mutlu blog yaşlarında birlikte oluruz inşallah.Ben de seni tanımaktan mutluyum, hissetmek için görmek gerekli değilmiş demekki. Ben o Aliyi yerim:))) Ne tatlı şey allahım. Askere hayırlı teskereler, sağlıkla gidip gelin inşallah. Eklediklerin çok hoş, incelemeden yazıyorum, ilk yorumu yazan ben olayım diye acele başladım. Çok öpüyorum canım. Sevgiyle.
ps: Çinileri unutma Kütahya'da.Sanal da olsa paylaşırsan sevinirim.

Serra dedi ki...

Oncelikle nice senelere. Yuzyuze gorusmek tabiki ayricalik benim icin. Cok memnunum. Bir email yazacagim da tam anini yakalayamiyorum,merak etme beni.
Kutahya'ya kadar gitmisken , Temmuz'un ilk haftasi benim esime de ugrayiverin bari Burdur'a. Hayirli teskereler tum askerlerimize.

Adsız dedi ki...

NİCE YAŞLARA HEP BERABER OLURUZ İNŞALLAH,ALLAH SIHHAT AFİYET VERSİN TABİ EN ÖNEMLİSİ O .EN BÜYĞKM ASKER BİZİM ASKERE HAYIRLI TEZKERELER ÇABUCAK GİTSİN ÇABUCAK DÖNSN HAYIRLISI İLE.
ÇİNİLERİ BENİM İÇİNDE GEZİN OLURMU?
SEVGLERİMLE

MELEĞİN DÜNYASI dedi ki...

Kurdele nakışı işlemeleriniz çok güzel ellerinize sağlık.Bu tekniği öğrenmek istiyorum.Türkiyeye geldiğimizde ne yazıkki kurslar kapanmış oluyor.Bana tavsiye edebileceğiniz bu tekniği basit şekilde anlatan kitaplar var mı?
Bloğunuzun yeni yaşı kutlu olsun.Darısı benim gibi acemilerin başına baklalım benimkinin o günlerini görmek kısmet olacak mı:)

Adsız dedi ki...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! spy on girls in the bathtub

Adsız dedi ki...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » » »

Adsız dedi ki...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Asian dub foundation- fly over Sex and the city fashion http://www.big-tits-nude-free.info Jenna jameson with girl Asian martial arts weapons fat pussy Mens sling butt plug