10 Ekim, 2006

SUSAMIŞLAR KONAĞI




9 yorum:

Bocuruk dedi ki...

Merhaba,
Bu konakta son oturanlar yani Susamışlar annemin halası oluyor. Ben çok küçükken 4-5 yaşlarımda sanırım hayal meyal 1 kez gittiğimi hatırlıyorum. Avluda küçük bir süs havuzu hatırlıyorum mesela. Ama memleketine bile neredeyse 20 yıldır gidemeyen birisi için bu konağın resimlerini bir blogda görmek sürpriz oldu. Evde daha detaylı bakacağım. Paylaştığın için sağol :)

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Akçahan'cığım,
Harika bir konak bu keşke orada yaşıyor olsaydım.Her karesinin her köşesinin tadını çıkarırdım inan.Ellerine sağlık bizlerle paylaştığın için canım.Sevgili Bocuruk ooo senin çok yakınların o zaman..Keşke şimdilerde gidebilme ve orada misafir olabilme imkanın olsaydı ne iyi olurdu.Lütfen bana da bilgi verirsen memnun olurum canım.

Akçahan tatlım,tekrardan iyi haftalar diliyorum.SEVGİYLE KAL..

ev perisi;) dedi ki...

Konak görünce akan sular duruyor çoook güzel...

Adsız dedi ki...

Semanur'cuğum;
Elimde çayım sahur keyfini susamışlar konağına bakarak yapıyorum.Şu anda keşke o sedirlerden dışarı bakarak içebilseydim çayımı diye de iç geçiriyorum.Teşekkürler paylaştığın için arkadaşım.

nagice dedi ki...

çok güzel..bayılırım böyle yerlere..

Rengarenk dantel dedi ki...

konak mükemmel görünüyor da ismi çok dikkatimi çekti. acep neden bu isim?

Serra dedi ki...

Degisik bir lakap bir aile icin. Acaba eve ozel cesme filan mi yaptirdilar zamaninda da susamislar kaldi isimleri. Cok guzel yerler, bocuruk artik gezmeye gidebilir tabi. Sevgiler.

Damak Tadı dedi ki...

Bu isimi nerden almışlar en iyisini bocuruk bilir herhalde arkadaşlar.Sevgili Semanur'cuğum canım bizlerle bıkmadan bu güzellikleri paylaştığı için onu yürekten kutlayıp,çokkkk öperim.Canım benim umarım günün birinde seninde torunlarına bırakacak böyle güzel konakların olur.Allah hep güldürsün sevindirsin seni.Amin..Arkadaşlar hepinize de aynı dilekleri gönderiyorum.Hepiniz çok tatlısınız çokk..

Adsız dedi ki...

Buraya hiç gitmedim zaten sivaslıda değilim trabzonluyum ama susamışlar konağına gitmek çok isterdim.