18 Ocak, 2007

BİTMEYEN HAFTA

Seminer dönüşü hafta başı olduğu için hemen işe başlamış olduk. Bir önceki hafta da bayram dönüşü olduğu için yollardaydık. Bayram malumunuz, Annemin rahatsızlığı sebebiyle çok yoğun geçti. Yorgunluktan olsa gerek, son günlerde her günü cuma zannediyorum. Ertesi gün tatil olacak ve ben dinleneceğim düşüncesi belleğime taht kurdu sanırım, hiç terketmediğine göre. Öte yandan bizim başbakan adayı oğluşumuz, annesi ile birlikte gerçekleştireceği gezilerin planını yapadursun bakalım cumartesi akıbeti nasıl olacak.

Seminer iyi geçti. Ben ve yardımcım Sevgi Hanım'ın, restorant önünü mesken tutan kedilerden, özellikle siyah yavrulardan dolayı korkuyor olmamızdan dolayı, karizmayı çizdirmemizi saymazsak herşey iyiydi ve verimli geçti diyebilirim.

Anneciğim biraz daha iyice. Artık kendi giyinebiliyor ve zaman zaman ev içinde dolaşabildiğini belirtiyor kızkardeşim. Kendisine ne zaman sorsam iyiyim demeye devam ediyor tabii, aynı minval üzere. Kız kardeşim yanında olduğu için gerçek durumunu onlardan öğreniyorum. Annemin sağlığı ile alakadar olan tüm dostlara tekrar teşekkürler. Bu arada çok kardeş olmanın güzel yönünü bu hastalık sırasında daha bir iyi hissettim. Hepinize güzel günler dileği ile hoşçakalın efendim.

Not: Yukardaki görüntü hafta sonu Yalova Termal'den.
 Posted by Picasa

15 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba Semanur
annenin daha iyi olmasına sevindim.çok kardeş olmanın en iyi tarafı böyle günlerde çıkıyor değilmi.tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

hesna
www.mordeniz.blogspot.com

Serra dedi ki...

Bu sefer iki gun kaldi, hatta turkiye'de bir guncuk diyelim. Sonra tatil. Umrim dinlenirsin istedigin gibi. Ben bugunu de evde geciriyorum, agrilarim hafifledi cok sukur.

NAZLICA dedi ki...

Semanurcuğum, umarım hafta sonu dinlenme imkanı bulursun, annen tamamen iyileşecek merak etme. Çok kardeş olmanın avantajları var mutlaka.Ben maalesef sıkıntı çekiyorum bu konuda.Hayırlısı olsun. Sevgiler

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
Annenle ilgili iyi haberlere sevindim. Allah dert verip, derman aratmasın, herkese sağlıklı ömür nasibetsin.
Sevgiyle kal

Beyhan dedi ki...

Sevgili Semanur,
Annenle ilgili iyi gelişmeler olduğuna çok sevindim.Haklısın,çok kardeş olmak güzel,özellikle çok kızkardeş olmak harika.

Dilek'ce dedi ki...

Semanur gecmis olsun! Umarim annen eski sagligina hemen kavusur.
Sizin icin saglikli ve huzurlu bir yil diliyorum.
Sevgiler

papatya dedi ki...

Sevgili Semanur anneciğinin daha iyice olmasına çok memnun oldum. Allah onları bizim basımızdan eksik etmesin... Tekrardan geçmis olsun dileklerimle...

Serpilce dedi ki...

Sevgili Semanur,
Anneciğinin sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim. kısa zamanda eski haline dönmecektir.
İnsanın kardeşinin olması çok güzel değilmi.
Allah size hep birlik içinde güzel günler göstersin.
Bütün
güzellikler sizinle olsun.
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Selam, Akcahan. Bu arada adinin Semanur oldugunu ogrenmeme ragmen Akcahan demeye devam ediyorum. Iyi haberlerinle birlikte hosgeldin. Ozlemistim ve yazilarini bekliyordum. Iyi gunleeeerrr...

Adsız dedi ki...

İyi haftalar.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

slm annenizin iyi olmasına sevindim...Allah başımızdan eksik etmesin....fotoya da ayrıca bayıldım....

http://leziz.blogcu.com

Adsız dedi ki...

Sevgili Semanur,
Annenizin iyi olmasına sevindim tekrar geçmiş olsun dileklerimle
sevgiler

Serra dedi ki...

Semanur abla, iyi misin; pek sesin cikmiyor. Senin bu hafta obur haftaya uzadi, merak ettim. Opuyorum.

akçahan dedi ki...

Serracım bu aralar çok yoğunluk var, o sebebten tatlım, teşekkür ederim alakan için.

MELEĞİN DÜNYASI dedi ki...

Semanur hanım merhabalar annenize çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Bizde yaklaşık 2 aydır ardarada gelen hastalıklarla uğraştığımız için fazla uğrayamadım.Tekrar geçmiş osun diyoum Sevgiler