23 Mart, 2007

Bugün Yazamadım Yine...

Bugün yazıya devam etme imkanım olmadı ve artık saat çok ilerledi. Ayrıca; son yazdığım postta yorum bölümü çıkmadı. Bloggerin bu sürümünü tam inceleyip, çözemedim sanırım. İyi geceler şimdilik hoşçakalın.

15 yorum:

Admin dedi ki...

Merhaba Semanur, evet dun yazini okudum ama yorum yazmak mumkun olmadi, bugun problem cozulmus. iyi aksamlar canim, hatta geceler suan oralarda gece 1 herhalde, yazilarinin devamini bekliyorum tatlim, sevgiler...

NAZLICA dedi ki...

Semanurcuğum bu kez yorum yazabileceğim galiba. Hikayeni okurken hemen şu atasözü geldi aklıma. "Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur" Öyle de olmuş. Çocukluğunda şekillenmiş geleceğin. Ne mutlu sana ve ailene.Böyle bir eş ve anne sahibi oldukları için çok mutlu olmalılar. Sevgiyle kal canım. Herşey gönlünce olsun.

Serra dedi ki...

merka ettim, nasilsin iyi misin diye bir hal hatir sorayimn dedim. Cok opuyorum, gorusmek uzere.

Adsız dedi ki...

Merhaba Semanur, bir sobe oyunu var. Ben sobelendim. Seni de sobeledim. Ama katılmak zorunda değilsin. Biraz farklı bir sobe oyunu olduğu için katıldım.
Sevgiler,

Bocuruk dedi ki...

Semanur'cuğum,
Bazen hiçbir şeye vakit kalmıyor değil mi? Sağlık olsun da. Ben de bugün burnumdan küçük bir operasyon geçireceğim. Onun için 12 den itibaren yemem içmem yasak. Ben de öğle tatilimde komşularımı ziyaret ediyorum. Çünkü ben de epeydir çok yoğunum. Kendine iyi bak canım:)
Sevgilerimle...

Nalan Kaplan dedi ki...

HAYIRLI KANDİLLER DİLERİM !

NAZLICA dedi ki...

Hayırlı kandiller, iyi tatiller canım. Sevgiler

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Hayirli kandiller, güzel bir haftasonu diliyorum. Sevgiler Sonia...

Serpilce dedi ki...

Hayırlı kandiller olsun,bu mübarek günde bütün duaların kabul olsun.

Adsız dedi ki...

Merhabalar Semanurcum umarım iyisindir.

Cennet Ulaşacağın ;
Cehennem Hiç Uğramayacağın Yer Olsun ;
Kabrinin Etrafı Meleklerle Korunsun;
Peygamber Efendimiz Mahşerde Şahidin Olsun,
KANDİLİN MÜBAREK OLSUN.....

Sevgilerimi gönderiyorum...

www.baharanil.blogspot.com

ev perisi;) dedi ki...

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Admin dedi ki...

Canim Kandilin Mubarek Olsun sevgiler...

one ben bir sey dedi ki...

Semanur,
hayırlı kandiller hayırlara vesile olsun inşallah
sevgilerimle

Tuba dedi ki...

Sevgili Semanur, gecmis olsun, umarim daha iyisindir. Yazilarin beni de eski gunlere goturdu. Oglenci ve sabahci durumu bizim okulda da vardi ama gececi kismi hic olmadi. Kibris olaylarini ise o kadar iyi hatirliyorum ki. Kibris cikarmasi oldugu gun, herkes evlerinde, hatta komsularin bazilari siginakta sabaha kadar beklemistik bir sey olacak mi diye, Istanbul'da yasadigimiz halde. Gecen gun tv. de cocuklarini hunharca kaybeden Albayin neredeyse 35 yil sonra ilk defa yaptigi Kibris ziyaretini seyrettim (bilmem sen hatirliyor musun), esim de ben de gozyaslarimizi tutamadik. Savas insanin ne kadar acimasiz olabileceginin en iyi ornegi. neyse, cok gecmis olsun diyorum ve seni linklerime ekliyorum ki, unutmadan takip edebileyim, sevgilerimle,

akçahan dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım; Hatice Hanım, Nazlı, Serra, Berrin, Elvan, Nalan, Sonya Abla, Serpil, Baharanil, Şükran, Candan ve Tuba ziyaretiniz için çok teşekkürler. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Güzel sözleriniz ve beni yüreklendirmeniz için ayrıca teşekkürler.

Berrin sobeni en kısa zamanda cevaplayacağım inşallah.

Elvancığım çok geçmiş olsun. Sayfana uğrayıp, son gelişmeleri öğreneceğim inşallah.

Tuba, teşekkür ederim, ben de ziyaret edeceğim sayfanı. Genaral Nihat İlhan'ın çocuklarının katledilmesi beni küçüklüğümde de çok etkilemişti. Geçenlerde gazete de teferruatlı olarak okudum, çok etkilendim.

Sevgilerimle.