18 Mayıs, 2007

Yine Yola Düşerken....

Yarın yine bana yol göründü, leyleği havada da görmemiştim ama... Bu sabah Annemle kahvaltı yapabileceğim kısmetse. Annemi görebileceğimi ve katılacağım programı düşünürken yüreğim pırpır ederken, okul dolayısı ile çocuklarla birlikte gidememem de tam aksi sinyaller yüklüyor yüreciğime.

Sadece üç gün bile olmayan bir program ama, sevinç, üzüntü, heyecan ve endişenin cem olduğu bir yumak oluştu bile.

Son zamanlarda bloguma neler yazmak istedim neler. Alınan her görüntü, tasarlanan her yazı güncelliğini kaybedip, uçtu gitti. Şu an da çok zar zor yazıyorum işte. Halbuki açarken blogu bu değildi hedefim. Gökten gül yağmaz, gül istiyorsak fidan ekmemiz gerekir diyen Göte gibi, gece-gündüz bir şeylerden vaz geçerek yapmalıyız, planladıklarımızı esasında.

Ben bu aralar işittiğim bir sözü çok beğenmiş, iç dünyama pelesenk etmiş vaziyetteyim. Sizlerle de paylaşıp, satırlarımı noktalayayım isterseniz. " Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil"
Fuzuli'ye ait bir söz. Çok yerlere uyan, derin bir cümle. Böyle çalakalemlerin de tesiri yok ama, kapatıp blogu, susup, sizlerden ayrılmaya da gönlüm razı değil. Sürçü lisan ettikse affola, görüşmek ümidiyle, sağlıcakla kalın efendim.
Not: Yollar Sivas'ın, havuz da kent merkezinden.




8 yorum:

Admin dedi ki...

Semanurcum gule gule git, gule gule gel, bendende selam soyle atalarimin memleketine, sevgilerimle..

Hülya YILMAZ dedi ki...

ii yolculuklar. güle güle git, güle güle gel...

Adsız dedi ki...

canım üç günlüğünede olsa memleketi anneyi görmek ne güzel inşallah sağ salim gider döner ve oraları anlatırsında bizde özlem gideririz.hatice

Serra dedi ki...

Semanur abla gule gule git gule gule gel insallah.
Insallah herseyi umdugundan iyi bulursun, hem SIvas'da hem de yol donusunde.
Bu soylesem tesiri yok, soylemesem gonul razi degil de hani beni anlatti. Sagol.

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur, güle güle git, kısa da olsa anneciğinle hasret gidermen güzel.
Sevgiyle kal

Bocuruk dedi ki...

Kısa ama müthiş güzel bir yazı yazmışsın. Çok da güzel iki sözü öğrendim sayende. Güle güle git gel. Sağlıcakla:)

NAZLICA dedi ki...

Semanur yüzünde gülümseme, annenle kavuşmanın verdiği huzurla dönmüşsündür umarım. Nerelerdesin diye bakmaya geldim ki, yine seyahat demişsin. Böylesi daha iyi inan ki.Aksi takdirde rutinlik insanı bezdiriyor. Çok öpüyorum, iyi haberlerini bekliyorum canım.

Adsız dedi ki...

Kısa yolculuğundan çok mutlu ve huzurlu döndüğünü tahmin edebiliyorum.Bu yolculuğunun seneye tekrarında birlikte gitmeyi arzuluyorum ve diliyorum. Sevgilerimle Ayfer