16 Ekim, 2005

Dilimli Laleli Masa ve Hafta Sonunun Özeti

Bu mutfak masasını Filiz'e, kızkardeşim Fatma ile birlikte yapmıştık yine.Filiz mercan rengini çok severdi.O yüzden evinde bu renk ve tonları ağırlıklı.Mutfak sandalyeleri ve vazodaki çiçekte nasibini almıştı bu sevgiden.Dün akşam iftarda onlardaydık. Artık bu renkten bıkmaya başladığını belirtse de nafile.

Bu ve bundan önceki hafta sonu cumartesileri iftar davetleri ile pazar günleri de Ramazan'a özgü gezilerle geçti.Aşağıda görülen 'Mürüvvet' yazan eseri Beyazıt'ta ki Vakıf Hat Sanatları Müzesi'ndeki Hat Sergisinden görüntülediklerimden. Aynı zamanda Kutsal Emanetler Bölümü de Ramazan'da ziyarete açık.İlgi duyan Istanbullu arkadaşlara tavsiye ederim.
Bu pazar sahur sonrası çıktık eşimle.Çocukların yanında İnanç olduğu için problem olmadı.İnceden bir yağmur eşliğinde, sabah seherinde çok güzel bir anı oldu bizler için bu gezi. Istanbul'un sabah mahmurluğundaki sakin hali görülmeye değerdi.
Annesi ve Ablası sergide çok fazla kalınca Ali dışarda kuzu kuzu beklemiş bizi.Ödül olarak fotoğrafını çektim. Ama bilgisayarda görmek istiyorum deyince sayfama ekledim.

8 yorum:

NuR dedi ki...

Senin ve kardeşinin ellerinize sağlık.Filiz hanımda iyi günlerde kullansın. Mutfağı iştah açıcı görünüyor.Evlilik hikayemi sayende herkes öğrendi...Yanlız bir hata yapmışım, isimleri hala karıştırıyorum. Ayşen yazmışım, kusura bakmazsın dimi...Ama ben yine de senden özür dilemek istiyorum.:-)
Sevgiyle kal.

Tuhfe dedi ki...

Aferin Aliye. Maaşallah, biraz kafasını kaldırsaymış daha iyi olurmuş, ama böyle de güzel çıkmış. Model çoook güzel olmuş.

Sevgiler.

Serra dedi ki...

ne kadar guzel bir masa ortusu Semanur. Elinize saglik kardesinle senin. Cok begendim. ne guzel o sabah sabah ISntanbul havasi, ortam. Cok iyi yapmissiniz. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Ellerine saglik cok güzel bir masa örtüsü

NAZLICA dedi ki...

Örtü dilim dilim çok hoş, yardımlaşarak işlenebilecek bir model. Ellerinize sağlık. Oğluş da çok tatlı, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Adsız dedi ki...

dantel çok güzel..ya benim yaşım ilerledikçe böyle dantellere bayılır oldumç. Belki teyzem biz küçükken çok ördüğü için bizim de bir şekilde kanımıza işlemiş..ama denense hiç bir zaman elime alıp örmedim..hep zor geldi bana..ama şimd yapabilmeyi isterdim..teşki öğrenseydim diyorum

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir masa örtüsü. Kardeşinizinde sizinde ellerinize sağlık. Filiz Hanımda iyi günlerde kullansın.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Laleli modelleri çok severim çok beğendim masa örtüsünü eline sağlık...