04 Ekim, 2005

Pullu Sürahi Örtüsü ve Annemin Perdesi

Bu da Annemin ön bahçesi.Üzüm asmalarına merak saldı Annem son yıllarda.Yolu düşenler bad yemeye ve ıspanaklı gözlemeye davet olunur.

Annem bahçesini göremediği için kalın perdeden hoşlanmıyordu.Bu perde ince bir tülden kendi tasarımları.
Bu örtü bana Ablam tarafından yapılmıştı.Çatalda pul örülerek aralarına simli kurdele geçirilmişti.

11 yorum:

Sudiş dedi ki...

Merhabalar Akçahan Hanım, annenizin bahçesine bakınca ikramlardan hiç birisini almasak da elimizde birer bardak sıcak çayla o güzel bahçede sohbet etsek daha iyi olur di mi diyecektim? Bu arada annenize saygılar, sevgiler, geçen yıllara rağmen yaşadıkları yeri daima koruyan kollayan ve en önemlsi güzelleştirmeye devam eden kadınlara hep özenmişimdir.

NuR dedi ki...

Sevgili Akcahan,
Ziyaretin ve güzel iltifatların için teşekkür ederim. Öyle büyük bir mutluluk duyuyorum ki, anlatamam.
Annenin bahçesi çok hoş.Perdesi de öyle.
Ailen ve sevdiklerinle sağlıklı, hayırlı Ramazanlardiliyorum Sevgiyle kal.

NAZLICA dedi ki...

Akçahan; paylaştığın herşey çok güzel. Hele annenin bahçesi. Bad ve gözleme'ye davet etmişsin ama bad'ın ne olduğunu bilmiyorum,badem mi acaba diye düşündüm. Yine de sen açıklarsan sevinirim. Belki de ismini duymadığım birşeydir diye soruyorum. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Ve hemen konuya geçiyorum. Ne güzel perde bu böyle. Hazır sandım ilk önce, yazıyı okuyuncada hamarat kadınmış dedim. Annenin eline sağlık. Sürahi örtüsü ilgimi çekti. Nasıl yapmış ablan, acaba biliyor musun? Bildiğimiz çatalla mı örmüş? Sevgiler,

akçahan dedi ki...

Yok Berrin, bildiğimiz çatal değil.Büyük örgü şişi büyüklüğünde bir şiş ikiye katlanır gibi büküyoruz.İpe pulları diziyoruz.Oluşturduğumuz çatalın üzerinden geçirerek ilkini örüyoruz.Sonraki sıralarda pulu bir kenara alıp ortasını örüyoruz.Bitince üzerini sadece tığ ile örüyoruz.Farkındayım pek iyi bir tarif olmadı.Bir çatal oluşturup, resimle gösteririm inşallah.Sevgiler,hayırlı ramazanlar.

Adsız dedi ki...

Annenin ve ablanın ellerine saglık. Harika gözükoylar her ikiside. Annenin perdelerine bayıldım. Sağol paylaştığın için.

incikboncuk dedi ki...

Perde çok güzel olmuş, ortasın geçen kurdelelerle birlikte yukarı doğru toplanabiliyor mu?

Adsız dedi ki...

Yok yok gerek yok anladım :) Şişe "U" şekli vermişler :) Bu oyayı öğrenmeyi çok isterim. İnşallah bir gün öğrenir birşeyler yapabilirim. Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Very cool design! Useful information. Go on! » »

Adsız dedi ki...

This іs thе perfect sіte foг anybody who
ωοulԁ liκe to unԁerstanԁ thіs topic.
Υοu undeгstаnd
a ωhole lot its almоѕt hard tо аrgue with уоu (not that I аctually wіll need to…HаΗa).
You dеfіnitely put a nеw ѕpin
οn а toрic which hаѕ bееn written
about for decades. Grеat stuff, ϳust grеat!


Here iѕ my blog post: cure for hemorrhoids

Adsız dedi ki...

I'm not sure exactly why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll chесκ bаck lateг on and seе if thе prоblem stіll exists.


Alѕo vіsit mу web blοg verdopple deine Dates