28 Kasım, 2005


Bunlar Filiz'den kırkyama modelleri. Filiz, fakülte bittikten sonra kırkyama kursuna gitmişti.Kendine yatak örtüsü, örtüler yapmıştı. İlk olarak bana yastıklar yapmış fakat ben onları minder olarak değerlendirince (!) önce biraz sitem etmiş sonra kendine de minderler yapmaya başlamıştı salona yere ve mutfak masasının sandalyelerine. Ben bu sefer mutfak minderlerini ve mutfak eldiven ve tutaçlarını görüntüledim.

12 yorum:

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
kırkyama da apayrı bir iş, çok emek ve sabır istiyor. Bugüne kadar hiç denemedim. Masa örtüsü (kapak çalışılmış sanırım) tutaçlar da çok hoş, Filiz'in ellerine sağlık. Sen de güle güle kullan.
Sevgiyle kal.

akçahan dedi ki...

Şennur Hanım
O mutfak masasının sandalye minderi.Masa ve yatak örtüsü de var ama onları görüntülememiştim.Sevgilerimle.

Serra dedi ki...

Annem de yillarca parca kumaslari sakladi, ben bebeklerime elbise dikmek isteyince vermedi, kirkyama yapicam diye. ben de o gunlere gittim, bir parca ver bari anne diye soylendigim gunlere. Sor bakalim diktiklerim bir syee benziyor muydu. gule gule kullan Semanur. Filiz'in eline saglik.

Adsız dedi ki...

COK GÜZEL OLMUS FİLİZ İN ELLERİNE SAGLİK.İYİ GÜNLERDE KULLAN.AYRICA HAKKIMDAKI GÜZEL DÜSÜNCELERİN İCİN TESEKKÜR EDERİM.GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜYOR.SEVGİLER.

Tuhfe dedi ki...

Filiz`in ellerine saglik. Filiz`e hak veriyorum pek kolaylikla yapilmiyor kirkyama. Ben tek kisilik pike yaptim bir daha oyle buyuk parcalar yapar miyim!...Kirlentten ote gidemem bundan sonra diye dusunuyorum...
Iyi gunlerde kullan, guzel grunuyorlar.

Rengarenk dantel dedi ki...

filizin ellerine sağlık . çok seviyorum şu eldiveni ben yaaa...
birgün inşallah yaparım...

nagice dedi ki...

ellerine sağlık.çok hoş görünüyorlar

NAZLICA dedi ki...

Herzaman çok sevdim kırkyamayı.Ancak oldukça titiz çalışmak gerekiyor,sabırlı olmak lazım. Filiz'in ellerine sağlık.

one ben bir sey dedi ki...

Çok güzel çok renkli eldivenden çok kalbi beğendim.Sevgiler.

Serpilce dedi ki...

Sevgili Semanur,Filiz'in ellerine sağlık.Kırkyama hastasıyım.İlk kursa gittiğim sene bende yastıktan Sevgiyle kal.yapmıştım.yakında siteme koyacağım.

akçahan dedi ki...

Arkadaşlar hepinize teşekkürler, yorumlarınız için.Filiz'e ileteceğim.Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Enjoyed a lot! Alabama ford dealer Element 21 golf shafts Toyota compact new Green backpacks history of running in the olympics Nutritional supplements are California lotto winning numbers wed july 27 Pontiac v08 cooling system Manchaca fire hall kitchen designer white petite jogging pants online small business management courses Voip sarasota fl Atlanta and athens georgia entertainment jobs Cobra radar detector 0