20 Mart, 2006

CREME OLE'Lİ KEK

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık eminim güzeldir. Semanur yaptığın yemekleri, tatlıları vs gördüğümde genelde tok oluyordum. Bu defa fena yakalandım. Gidip yemek yiyeyim hemen :))

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
Kahve fincanım elimde, yola çıktım...Tüüüh hepsini bitirmişmiydiniz?...Afiyet olsun, ellerine saglık.
Hiperim şekerim, inşaallah o güzel üniformaları ile yakışıklı, cesur askerlerimizden biri olur. Çook yakışır, başkabanlıktan vazcaysın:))) Ben de, o zaman ona, hiperim subayım derim, dimi....

Adsız dedi ki...

Eline sağlık hayatım,afiyet olsun !
Ya Sennurcum bu hiperim ,şekerim lafınada cidden bayılıyorum çok hoş :)))

akçahan dedi ki...

Tatlı sözlü, güler yüzlü Şennur'cuğum, Berrinciğim, Biricik Gelinimiz, kekimiz var, olmasa da yaparım ve hepinizi beklerim. Ciddi, ciddi, ona göre. Laf olsun diye değil. Şennur Ablası -Ali, teyze yazınca kızıyor- Kendileri, zaten asker başkabandı. Henüz hem komutan, hem başkaban olunmaması gerektiğini bilemiyor hoşgörün. Bizim ev, üniforma, asker cüzdanı ve de bilumum teçhizatı, oyuncakları ve mümkün olanlardan gerçeği dolu. Bir asker görmeyelim, hürmet izzet o biçim... Komutan amca beni ne zaman alacaksınız, kağıdım gelmedi de diyoruz mahcup mahcup. Hiper-şeker tabirini çok seviyor ayrıca. Bazen Anne, bana ne demişti Abla, diye tekrarlatıp, mutlu oluyor.. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
Yaptığınız içten ve bir o kadar güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yemekleriniz harika görünüyor. Ellerinize sağlık. Sevgiyle kalın.

Adsız dedi ki...

Bence de çok güzel bir tat olmuştur herhalde Semanur:))) sevgilerimle:)))
Aliş bencede inşallah en yakışıklı en cesur askerlerimizden biri olacak:)Öpsün onu kocaman teyzesi ayy pardon ablası:)

NuR dedi ki...

Ay ben hiperim şekerimi daha da bi çok severim şimdi....Eeee beni abla kategorisine soktuğu için tabiiki:))) Ablası onu veren Allaha kurban olsun. Çocuklar, öyle böyle hayalini kurduğu mesleğe kavuşuyorlar. Cem abisi de koyboy müyendisi ve fabrikatotor müyendisliği hayali ile büyüdü, mühendislik kısmını yakaladı.
Darısı yalışıklı Alimin başına:)))
Öptüm, sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

This is very interesting site... » » »