19 Temmuz, 2006

SALATALIK ÜRETİMİMİZ!

Salatalık Oğluşumun neredeyse tek ve çok fazla tüketiği bir sebze. İlki dilimlenecek, ikincisi bütün olarak... yenilecek gibi değişmez kurallarımız da mevcut. Bu yıl kendi salatalığını kendi üretmeye karar verdi çocukcağız ve başladık araştırmaya en yakın nereden fide temin edebiliriz diye. Aynı işyerinde görev yaptığımız ve aynı zamanda Uluslararası İlişkiler mezunu olması hasebiyle meslektaşım olan Sevgili Sedef'in bilgilendirmesi ile bu civarda bulunan büyük bir semt pazarından temin ettik. Hızla büyüdü, çiçeklendi ama, kornişon salatalık çıktı. Yavrucak bakıp, bakıp niye büyümüyor bunlar diye üzülünce, bunlar Senin gibi yavru salatalıklar deyip teselli ettik. Artık turşuluklarınız Ali'nin saksılarından Arkadaşlar! Hoşçakalın. Posted by Picasa

5 yorum:

Adsız dedi ki...

slm Ali nin salatalıklarına bayıldım. canım nasıl merakla bekliyordur. bizimkilerde küçükken bildiğimiz fasulye serüveni yaşamıştık her sabah ilk iş fasulye kontrolü. çocukluk ne güzel . taşınma yordu . bekar evi ama dağınıklık yetiyor . ilgine çok teşekkürler. gelebilirsen çok sevinirim hoşca kal.

Serra dedi ki...

Alicim benim ya. Herkese yasina gore oluyor, senin fiden boyle oldu desen inanmaz; kandirmayiz Ali'yi. neyse artik kisin bol bol tursu yer, yanina da benim icin kurufasulye yaparsin.

Adsız dedi ki...

Benim kızımda salatalığı çok seviyor. Ali yinede şanslı üzülmesin. Benim biberlerden ümit yok gibi :(

Adsız dedi ki...

OOO ALİ BEY SALATALIKLARINIZDAN BİR DİLİM YEDİRİRSİNİZ NİŞANLINIZ FARFARAYA HERHALDE BU ARADA SİZİN İÇİN BİR SURPRİZ VAR BLOGDA BİR FİMO AT :))))

Adsız dedi ki...

This is very interesting site... http://www.pay-per-click-81.info/florida-job-pay-per-click.html Classified ads of store selling laptops in italy Florida refinance rate Blonde cute guys Side effects of going off depakote 401k participation rates Volvo s80 t6 twin turbo