01 Kasım, 2005

Şeker Şirin Ayşecik ve Hırkası


Ayşecik benim yeğenim. 2 yaşında. Esasında bu çok bilinen bir model. Ama ben teyzelerinin yaptığı onca örgü içinde en çok bunu beğeniyorum. Ayşe bu pozu her fotoğraf çekileceği zaman verir. Kendince şirinlik yapıyor.İçindeki penyesini çok beğeniyor. O da çıksın diye yakasını açtı bizim ufaklık.
Ayşe'nin çok güldüğüm iki olayını sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendileri annesi ile balkondayken bir karga konar. Biraz dinlenip kalkar. Ayşecik sanki misafir kalkıyormuş gibi seslenir annesine. "Anneee karga abi gidiyor!" Bu olaydan sonra O na şeker şirin Ayşecik değil karga kardeş demeye başladım. Hepinize iyi bayramlar.Diğer olayı yazacak zaman kalmadı acil işler...

15 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Ayşecik gerçekten şeker gibiymiş. Hırkası da çok güzel. Örenlerin ellerine sağlık. Tam çocuklara göre cıvıl cıvıl olmuş.
Semanur, alışkanlık haline getireceksin yazıları iki bölümde yazmayı :)

Hayırlı huzurlu bayramlar.

manolya dedi ki...

Aysecik gerçekten çok sekermis, masallah.
Hirkasi da çok güzel, iyi günlerde giysin.
Sevgiler, iyi bayramlar.

Serra dedi ki...

Seker Aycecik'e seker hirka lazim teyzesi. En tatli yaslari, bizim evde de en son Basak'cim vardi,O'nun da boyle sirinliklerini hala hatirlar gulerim. Allah bagislasin.

NAZLICA dedi ki...

Akcahan; Ne şeker birşey bu.İnan ekrandan sıkıştırasım geldi. Ay bunlar hiç büyümese, bizde sıkıştırıp dursak.Büyüyünce çok cadı oluyorlar da. Hayırlı ve mutlu nice bayramlar canım.

nagice dedi ki...

ya... kızlar pe bi zilli oluyor sevdiriyorlar kendilerini..çok tatlı maşallah..
hırkada çok hoş.tunus işi galiba..

morelmas dedi ki...

SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE
SAĞLIKLI , HUZURLU , NEŞELİ
BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ
DİLİYORUM.
HER ZAMAN , HER YERDE
SEVGİYLE KALIN

morelmas

http://www.morelmas.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

tatli Aysecik yüzün hep böyle gülsün.gülen yüzün hic solmasin.hirkandsa cok güzel iyi günlerde giy.sevgiler iyi bayramlar Semanur.

Adsız dedi ki...

the World Wide Web is home to a great number of marketing opportunities that you could avail of,

Adsız dedi ki...

Yeğeniniz çok tatlı maşallah.Hırkası ve penyesi çok yakışmış.Hırkayı Örenlerin ellerine sağlık çok güzel olmuş.İyi günlerde giysin.Sizden bir ricam var.Bu günlerde tunus işine merak sardım.Hırkanın yakıdan fotoğrafını ve ayrıntılarını öğrenmek istiyorum.Ayrıca tunus işi ile ilgili bildiğiniz kitaplar varsa önerirmisiniz.Teşekkürler.Hşçkl.

Adsız dedi ki...

Ayşecik e nazar değmesin Maaşallah diyeyim. Çok tatlı. Hırkasına bayıldım ne güzel.
Çocukların yaptıkları ve söyledikleri yazmakla bitmez :))
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Çok yakışmış maşallah bende yapmak istiyorum hırkanın biraz daha yakından çekilmiş resimlerinini koyabilir misiniz acaba.Detaylı olarak. Teşekkür ederim

akçahan dedi ki...

Sevgili Arkadaşlar ziyaretiniz için çok çok teşekkürler.Karga kardeş Ayşeciğin hırkası dışında bu tarz örgüler var bizde.Modellerini koyabilirim.Bu tek şiş örgüyü ben 1987 li yıllarda üniversitede öğrenmiştim.Zaman zaman yapıyoruz.Kızımın bebeklik battaniyesi oldukça güzel bu örgüde.Adının tunus işi olduğunu hiç duymamıştım.Üzerine tıklanırsa büyük görüntülenir.Ama yeterli olmazsa tekrar görüntüleyip eklerim.Maalesef kitap hakkında bilgim yok. Tuhfe alışkanlık değil de çok acil işler çıkmıştı o cümleyi zor tamamladım ve iftardan 1.5 saat sonra eve ulaşabildim.Aldığımız sıcak pideyi arabada yiyip evde sadece çay içip kalmıştım.Hepinize sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

ben 2. hikayeyi biliyorum ama yine de anlatmanı bekleyeceğim teyzecim.
Görüşmek üzere öpüyorum..

Adsız dedi ki...

çok güzel smimi ve sıcacık bir site hazırlamışsın

Adsız dedi ki...

Merhaba;
Hırka gerçekten çok güzel olmuş, Güzel Ayşe yede çok yakılmış maşallah. Ben birşey öğrenmek istiyorum böyle bir hırkayı örüp satan tanıdıklarınız var mı?Edinmek isterim yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü örgü konusunda becerikli olduğum söylenemez.Teşekkürler