24 Kasım, 2005

Nice Mutlu Yıllara Oğluşum

Ben bu sayfayı oğluşuma ve Fethiye(Acemice) nin şahsında öğretmenlere ayırmak istedim. Aslında 22 Kasım doğum günümüz. Hafta içi Babası geç geldiği için biz de Tuhfeler gibi Pazar günü kutladık. Her sene okulda kutlandığı için önce kabul etmek istemedi paşamız. Sonra dayısı,teyzesi ve onlarınve de tabi bizim vereceğimiz hediyelerin cazibesine kapılarak kabul etti.Pastamızı hazır aldık. Zira dayımız ve teyzemizi ailece yemeğe davet ettik ve pastayı hazır aldık. Hiç ağzına sürmediği pastanın muzlu-karemelli olmasına karar verdi. Eve getirince etrafına geyik,at,inek,fil,gergedan, zürafa gibi bilumum hayvanları dizdik. 7 mum ve maytapları hazırladık. Annesi çorba,z.sarma, fırında palamut, fırın arzu etmeyen zevat için tava çinekop, yeşil salata, sarımsak soslu roko gibi mütevazi bir sofra hazırladı, zira; bir önceki gün yağmurda-yaşta ve akşam trafiğinde üstelik otobüsle karşıya geçip, babamız ile buluşup yeğenimiz İnanç'ı yemeğe götürmeyi kafasına koyduğu için 3.5 saat yollarda kalıp, kah ıslanıp, kah kalabalıktan nefes alamayarak en sonunda dileğine ulaştığı ve eve de geç döndüğümüz için yorgun bir pazardı O'nun için. O tabii ki ben oluyorum. Kameramı şarz etmeyi unuttuğum için fotoğraf çekemedim ve Oğluşumun en beğendiği fotoğraflarını koymaya karar verdim. Tam iki kez mumlar yanıp, söndürüldü. İyi ki doğdun sedalarının kuvvetli çıkmasına özen gösterdi oğluşum. En çok da geçen yaz kardeşimin düğününde kendisine kalmadığı için uğruna savaşabileceği maytaplara sevindi. Nereden bileyim oğlum yanıbaşımızda pastanede satıldığını. Evet canım oğlum "İyi ki doğdun, Rabbime şükürler olsun dağ ne kadar yüce olsa üzerinden yol geçer hiper oğluşum." Sevgilerimle Sana ve sevmeyi bilen herkese!
Canım Oğluşum gülen yüzün hiç solmasın...

22 yorum:

NuR dedi ki...

Sevgili Semanur,
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun, senin, eşin ve evlatlarınla,huzurlu mutlu günleri kutlamanı diliyor, tatlı hiperini yanaklarından öpüyorum.
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

tatlı Alı dogum günün kutlu olsun.Allah seni yüzüne gülen kıymetini bilenlerle karsılastırsın.hayatta hersey gönlünce olsun. senin ve ailenin Allah yar ve yardımcısı olsun sevgili oglum.saglikla ve sevgiyle kal.

acemice dedi ki...

oğluşuna sağlıklı mutlu ve anneli babalı nice mutlu yıllar diliyorum.
sevgiler..

ev perisi;) dedi ki...

SEVGİLİ SEMANUR O YAKIŞIKLI DELİKANLI'YA SEVDİKLERİYLE BİRLİKTE NİCE MUTLU YILLAR DİLİYORUM!
SEVGİLERİMLE ŞÜKRAN...

Tuhfe dedi ki...

Sevgili Semanur Ali pasanin dogum gununu kutlu olsun. Basbakanimiza selamlar.

one ben bir sey dedi ki...

Sevgili Semanur,
oğluşunuzun doğum gününü kutluyor nice sağlıklı başarılı yıllar diliyorum.Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

sevgili semanur oğlunun doğum gününü kutlar güzel yanaklarından öperim.Rabbimhayırlı uzun ömürler versin

Adsız dedi ki...

Ah canım benim. Maaşallah çok yakışıklı. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun bir ömür versin. Şansı bahtı hep açık olsun.
Sevgilerimle,

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Semanur; Çiçek bahçesine dönmüş burası, çok güzel olmuş.Ali'nin nice mutlu, sağlıklı ve başarılı günler geçirmesini diliyorum. Çok sevimli bir oğlun var. Ne kadar övünsen yeridir.Sevgiyle.

Serra dedi ki...

Semanur, Ali'nin dogum gunu kutlu olsn, allah saglikli, hayirli uzun omurler versin, sevdikleriyle beraber. Benim kardesimi andiriyor, yanaklarindan opuver teyzesi icin.

akçahan dedi ki...

Şennur,Münevver,Fethiye,Şükran,Tuhfe,Berrin,Nazlı ve ismini yazmayı unutan teyzeleri ve de Serra ile Candan Ablaları çok çok teşekkür ederim Aliş adına güzel dilekleriniz ve güzel sözleriniz için.Selamlar.

akçahan dedi ki...

Teşekkür ederim Burcu Ablası.

morelmas dedi ki...

Sevgili semanur

oğluşun Ali'nin doğum dününü kutluyorum. Allah sizleri başından eksik etmeden sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin.

Her zaman Sevgiyle kalın.

Çok yoğun çalıştığım için sayfalarınızı sık ziyaret edemiyorum.bu yüzden geç oldu biraz.Kusuruma bakma lütfen.

Dilek'ce dedi ki...

Nice yillara kocaman delikanli;)
Ailenle hep mutlu huzurlu günler gecirmen dilegiyle!!!

Serra dedi ki...

Semanur sana nasil ozel email atabilirim? Birsey gondermek istiyorum. Email adresini gonderir misin erduremi@hotmail.com'a.

nagice dedi ki...

canım geciktim ya kusura bakma.kutlu olsun nice yıllara.o güzel yanaklarından öpüyorum..

Adsız dedi ki...

Aliciğimizin doğum gününü biraz gecikmeli olarak bende kutluyorum. Yaşam ona hep güzellikler, mutluluklar ve en önemlisi sağlık getirsin. Gülen yüzü, gözleri ve yüreği hiç solmasın. O güzel yanaklarından kocaman kocaman öpüyorum.

Sevgiyle

Adsız dedi ki...

canım yeğenim doğum günün kutlu olsun. niceyıllara
meh.dayın

akçahan dedi ki...

Bütün arkadaşlarımıza ve Mehmet Dayımıza kucak dolusu sevgiler.

Adsız dedi ki...

Best regards from NY! Stop depression cure for smoking mybestworkathomeb volvo truck Outsource color printing bussiness cards Russian teen live web cam Bentley college field hockey volvo 160e gps children affiliate program Instructions for radar detector car seat covers in hawaiin print Ri dentists lolo ferrari sexy Navigator 5 gps sprint ppc 6700 Volvo connecting rods

Adsız dedi ki...

What a great site Fragile eyeglasses

Adsız dedi ki...

Best regards from NY! Does propecia really workdoes propecoa really work 401k rollover 2nd mortgage template brake discs peugeot