25 Mayıs, 2006

YİNE TOKAT'TAN..

 Posted by Picasa

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba.Ben Beyhanın bağlantılarından bakarken sizin sitenizide çok beğendim.Beyhan benim kuzenim olur.Sizinde ellerinize sağlık.Hepsi çok güzel.Ayrıca benim iki kızım var.Dantelin yeri ayrı.Ama ben çalıştığım için çok fazla kullanamıyorum.Kızlarıma saklayacağım.Sağolsun teyzesi dantellerini hazırladı bile.Bu güzel örnekleride göstereceğim.Sevgiyle kalın.Sitenizi merakla izleyeceğim.

NAZLICA dedi ki...

Semanur; Danteli görünce Nur'un modelinin bir başka versiyonu olduğunu farkettim. Kenarı çerçevelenmiş. Çok emekli ve zarif bir iş olmuş. Güle güle kullansın. Adana cehenneme döndü, pelte gibi olduk, yaz nasıl geçecek bilemiyorum. Sevgiler

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Semanurcum harika bir model. Ben bahceden biraz vakit bulabilsem cok sey yapacagimda. Iste isler yogun. Bugün, birkac günlügüne eve gelebildim .
Sevgiler Sonia...

akçahan dedi ki...

Nefis Hanım teşekkür ederim güzel sözlerinize. Sayfama misafir olmanız beni çok mutlu etti. Ben de Sizi Beyhan'ın sayfasında yorumlarınızdan tanıyorum. Her zaman beklerim.

Evet Nazlıcığım, Nur'un modeli gibi. Adana'yı tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin. Istanbul o kadar değil tabii. Buralara bir yol düşürseniz, hem görüşsek, hem daha serin bir ortamda Sizi misafir etsek.

Burcu, teşekkürler canım.

Saniye Abla, zaten şimdi bahçe zamanı. Ben de birebir uğraşmasam ama öyle bir bahçede bulunsam çook mutlu olurdum.

Sevgiler hepinize.

Hülya YILMAZ dedi ki...

danteller birbirinden güzeller. mutlu günlerde kullansınlar...

Adsız dedi ki...

çok güzel ve eski bir model, kız kardeşime takım yapıştık,eski günler geldi aklıma, sağlıcakla...

sefika dedi ki...

merhabalar Semanur; bu dantelden yıllar önce ben de bir takım yapmıştım. Çok severek ördüğümü hatırlıyorum. Annem yemekodası takımında kullanmıştı. Çok güzel ütüye gelen bir örnek. Örenlerin ellerine sağlık. Çok muntazam örülmüş.Güle güle kullansınlar.

Adsız dedi ki...

Sevgili Semanur
çok hoş bir örnek dantelin modası geçmiyor yapanda güzel çalışmış ellerine sağlık
sevgiler
Gönül Topcu

Adsız dedi ki...

Çok güzel danteller. Paylaşımların için teşekkürler.
İyi haftasonları diliyorum.
Sevgiler,

akçahan dedi ki...

Çok Sevgili Arkadaşlarım;
Hülya, Nazar, Şefika, Berrin ve Gönül Hanım çok teşekkürler, iyi tatiller.

Adsız dedi ki...

Semanur sona kaldım acaba dona kalacakmıyım:))) yani karşı yorum alacakmıyım kabilinden şey ettim:),
Dantel muhteşem tek kelime ile .Güle güle kullanma dileklerimle.
sevgiler.

sefika dedi ki...

merhabalar Semanur,ben de blogumun bir uzantısı olarak elişlerimi paylaştığım bir blog oluşturdum. Daha çok yeni fırsat buldukça güzel eklemeler yapmayı istiyorum.Desteğiniz beni mutlu eder. sevgiler. merak ederseniz adresim : http://wwwsefinsandgblogspotcom.blogspot.com/
beklerim

nagice dedi ki...

çok nefis bir örnek.bayıldım.bu aralar yorum yazmadan geçmek zorunda kalıyorum bir çok bloğa.düğün telaşı,hazırlık,hastalık,örgüler derken...bu ara nete çok takılamadım.ama siteleri yorum yazmadanda olsa geziyorum.çok büyük bağımlılık bu bloglar..

akçahan dedi ki...

Candancım dona kalmadınız efendim. Hepinize teşekkürler. Şefika ziyaret ederim tabii ama inşallah adres doğru mu acaba? Nagehan Sevgiler.

Adsız dedi ki...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! »

Adsız dedi ki...

Very cool design! Useful information. Go on! spyware removal Home made strip poker videos Premier chrysler jeep Ringtones for t68i cindy crawford &aposs skin care line maternity clothes Reebok softball pants literotica Free online bingo game 20