03 Temmuz, 2006

Bugün esasında Kütahya notları ve görüntüleri yer alacaktı blogumda. Ama yoğunluğumdan dolayı gezi notlarımı, katıldığımız Emet düğününü tam anlatamayacağım için, bugün elişlerine yer verdim.

Yukardaki papatya işlemeli örtüyü, göreve ilk başladığım yıllarda, yakın kurumlarda görev yapan bir bey aile bütçesine katkı olması için makina nakışı olarak işleyip satıyordu. Efendiden, yaptığı işler gibi derli toplu görünümü olan, fedakar bir aile babasıydı. Becerinin yanı sıra, sevgi ve sorumluluk hissi dışında hiçbir şey, o insana bu işleri yaptıramayacağı düşüncesiyle adı yürek papatyaları olsun istedim.

Havlular benim. Kendimde bulunmasından ve hediye etmekten en çok hoşlandığım işler. Blogumu ilk açıldığından beri takip eden arkadaşlarım bilir, bu sevgi neticesi hatırı sayılır bir havlu koleksiyonum oldu.

Sağlığımı soran Sevgili Arkadaşlarıma evvela çok teşekkürler. İç güveysinden hallice gidiyoruz bakalım. Hoşçakalın.

 Posted by Picasa

13 yorum:

Serra dedi ki...

Dugune gittiginizi bilmiyordum, ceyiz de gordunuz mu? ben seyahat yazini da bekliyorum. Zamanla daha da iyi olacaksin insallah. Kansizlik sip diye iki ilacla gecmiyor ne yazik ki. Uzun suruyor tedavi.

akçahan dedi ki...

Düğüne gitmedik Serra. Yemin törenine gitmiştik ama, bir vesile ile düğünlerini ve geleneksel düğün kıyafetlerini görmüş olduk. Çeyiz görmedim. Kansızlık tedavisi dediğin gibi, hemen cevap veren bir tedavi değil.

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Semanur; Nakış işleyen beyefendiyi kutluyorum canım.Bütçeye katkı olsun diye hanımlar yapar da erkekler pek el atmaz bu tür işlere. Kabiliyetli biriymiş. Havlu en güzel hediye gibi gelir bana da. Ben de gördükçe alıyorum, annemin sabun bezleri ile birlikte hediye ediyoruz gerektiğinde. Dilerim sağlığına tam olarak kavuşman uzun sürmez. Yormadan kendini uygun olduğunda gezi fotoğraflarını paylaşırsın nasıl olsa, dert etme sakın. Çok öpüyorum, sevgilerimle

Serra dedi ki...

Soylemistin yigenin yemin toreniydi, tamam unutmusum bir anda. Hatta oradan benim esime de ugrayim diye saka yapmistim.

Adsız dedi ki...

SEMANUR HOŞGELDİNİZ.bENDE NAKIŞ İŞLEYEN BEYİ KUTLUYORUM PEK GÖRÜLMEZ BEYLERİN İŞ YAPTIKLARI AMA GEÇEN SENE DERYA HANIMADA İNANILMAZ GÜZEL ÖRGÜ ÖREN BİR BEY DAHA GELMİŞTİ VAR AMA GÖRÜLMÜYOR DEMEKKİ.DAHA İYİCE OLDUĞUNUZA SEVİNDİM SEVGİLERİMLE

akçahan dedi ki...

Nazlıcığım çok teşekkürler. Serra gideriz Yusuf Bey'e tatlim. Candan, Şekerşirin çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Merhabalar Semanur iadeyi ziyaretinize geldim. Tebrik ediyorum beyi gerçekten birliktelik bişeylere göğüs germek bu olsa gerek. Allah yollarını açık etsin çokta güzel olmuş.
Seninde havlularına bittim gerçekten çok güzeller. Bende herzaman beklerim.
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

slm bende emette yasıyorum hayırdır emet dügünlerini yazmıssınız biz emetli degiliz ama burada is icabı duruyoruz Kütahaydaki elisileri cok güzel igne oyaları harika tesekkürler

Adsız dedi ki...

Merhaba Akcahan,gecmis olsun hastaymissin,kizimdada var kansizlik hastaligi,devam,i üsüyor allahtan havalar isindida sesi kesildi,yoksa kisin bir görsen kaloriferin icine girecek,eger iznin olursa seni arkadas listeme ekliyorum.
http//www.blogcu.com.baharcicegi

MELEĞİN DÜNYASI dedi ki...

En üstteki havludan bende de var. Hatırlayamayacağım kadar çok kişiye hediye yapmıştım.Ben simli iple yapıyorum hoş oluyor.Benim sayfamda arşivde lila rengi olacaktı bir tane.Ellerine sağlık her türlüsü çok hoş görünüyor.

vintage biscuit dedi ki...

renkler super !!!!!!!!

Adsız dedi ki...

merhaba ben emette yaşayan 25 yaşında bir gençim sitenizi tesatüfen gördüm emette sarjınızın aziligine ugrayıp yeterince görüntü alamışsınız sanırım isterseniz size emetin bütün güzellikleri ve düğünleri ile ilgili resimler yollayabilirim eger kabul ederseniz tabiki bana lamon43@hotmail.com veya lamon43@mynet.com adresinden ulaşabilrsiniz mesajınızı bekliyorum

Adsız dedi ki...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »