06 Temmuz, 2005

Tatil İhtiyacı

Her yıl temmuz ayında tatile çıkan ben,bu yıl ağustosu beklemek zorunda olduğum için mi bilmem sık sık orman,dere,deniz manzaralarına bakıyorum.Akabinde de önümdeki dosyalara tabii...Herkese dinlendirici,güzel bir tatil dileği ile..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

amiin diyorumda gidebilecekler icin diyorum ben senelerdir tatili unuttum.ancak tatile gelenlere hizmet ediyorum...belki bir gün bizde gideriz ümidiyle bekliyorum.sevgiler...

akçahan dedi ki...

İnşallah en kısa zamanda gönlünüzce bir tatil yaşarsınız Münevver Abla.Istanbul pek tatil yeri sayılamasada değişiklik olur,Istanbul'da misafir etmek isterim sizleri.Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Cok SAgol tesekkür ederim Semanurcugum,Ist.görümcem oturuyor baska yak1n akrabalarimizda var fakat annemi yalniz birakamiyorum baska yerdede rahat edemiyor onun icin tatil yapamiyoruz.nazik davetine gönül dolusu tesekkürler..

Adsız dedi ki...

This is very interesting site... El segundo refinance domain hosts beauty care link product.active.ws skin Retreiver losing hair Mortgage insurance refund in england new orleans mortgage refinance http://www.diabetes-lipitor.info/Lipitor_v_zocor.html Debts consolidation loan bad credit California+state+automobile+insurance poor credit auto refinancing Clearance furniture mn Custom kitchen cabinet design El bolante latino alarm evista